Ostalo

Skandal koji je 'stvorio' YouTube: On je otrgnuo njezin korzet usred nastupa i tako promijenio sve

Osnivači YouTubea Jawed Karim, Steve Chen i Chad Hurley kasnije su priznali da im je upravo ovaj događaj bio poticaj da naprave platformu na kojoj će korisnici moći pretraživati željeni sadržaji.

Tabloid.hr
02.02.2021 17:00

Drame i skandali u svijetu showbiza svakodnevna su pojava. Zvijezde svašta rade kako bi punile naslovnice svjetskih magazina, a i njihovi su burni ljubavni životi predmet interesa obožavatelja.

Iako se konstantno u njihovim životima događaju svakojake dogodovštine, mnoge se do drugog jutra zaborave, ali su zato neke bile toliko velike da se godinama prepričavaju i pamte. Jedna od njih je svakako drama, točnije skandal koji se dogodio 2004. godine na polufinalu Superbowla koji je već godinama poznat kao jedan od najvećih spektakla.

Janet Jackson i Justin Tumberlake

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ako vam i dalje nije jasno o čemu pričamo, možda vam glavni akteri događaja nazvanog " Nipplegate "malo razbistre događaj - Janet Jackson , Justin Timberlake te njezine ispale grudi iz korzeta . Naime, tada su njih dvoje nastupili na poluvremenu Superbowla između New England Patriotsa i Carolina Panthersa u Houstonu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Na kraju njihovog nastupa, Justin je otrgnuo njezin korzet i tako sena televizijama milijuna gledatelja odjednom pojavila njezina desna bradavica. Momentalno je zavladao šok, a svi koji su propustili ovaj trenutak htjeli su ga ponovno pogledati. Ali, ako se sjetimo da se to dogodilo 2004., tu mogućnost nisu imali jer YouTube nije postojao (čak je i Facebook nastao nekoliko dana nakon incidenta).

Janet Jackson i Justin Tumberlake

(FOTO: www.profimedia.hr)

Janet Jackson i Justin Tumberlake

(FOTO: www.profimedia.hr)

Osnivači YouTubea Jawed Karim,Steve Chen iChad Hurley kasnije su priznali da im je upravo ovaj događaj bio poticaj da naprave platformu na kojoj će korisnicimoći pretraživati željeni sadržaji.

To su i učinili te je u veljači 2005. nastao YouTube bez kojeg je danas život postao skoro pa i nezamisliv.