Ostalo

Skandal u obitelji Beckham: Zaštitari intervenirali zbog svađe Brooklyna Beckhama i njegove cure Hane Cross

Ovo nije prva javna svađa 20-godišnjeg Brooklyna Beckhama i 22-godišnje Hane Cross

Tabloid.hr
26.05.2019 12:21

U obitelji Beckham na pomolu je novi skandal, a ovaj je put vezan za najstarijeg sina Brooklyna Beckhama i njegovu djevojku Hanu Cross . Poznati par boravio je na filmskom festivalu u Cannesu, a navodno su se tako posvađali da su ih zaštitari morali razdvajati.

Posljednji je skandal samo jedan u nizu javnih svađa koje su 20-godišnjiBrooklyn i 22-godišnja Hana imali, a sve to brine poznatog nogometaša Davida i dizajnericu Victoriju Beckham.

Hana i Brooklyn uživali su u ručku u luksuznom hotelu kad je izbio argument, prenosi The Sun . Hana je navodno napala Brooklyna koji joj je odmah uzvratio, a zbog toga su oboje počeli 'vrištati i plakati' , prenosi izvor.

"Popili su nekoliko pića i počeli se međusobno vrijeđati. Hana mu je nešto predbacila i pukla i zato je security ekipa došla", rekao je insajder blizak manekenki.

" Victoria i David su zabrinuti zbog njihovog toksičnog odnosa i frustrira ih javno ponižavanje", dodaje izvor za Daily Mail. Navodno se većina argumenata vrti oko Brooklynove ljubomora.

Svađa nije bila fizička, a par se dosad pomirio. Međutim, pitanje je vremena kad će ponovno izbiti javni sukob.