Ostalo

Skandal: Voditelju Oscara poklanjali ocjene!

Sve je lako kad si bogat i slavan, mislio je glumac u usponu James Franco. No onda ga je jedan profesor na studiju režije bacio na popravni i ispričao javnosti kako je sve ostale kolegije prošao na 'lijepe oči'.

S.K.
20.12.2011 10:50

Profesor prestižnog američkog fakulteta Columbia Jose Angel Santana dobio je otkaz, a za sve krivi glumca Jamesa Franca , koji ondje studira filmsku režiju.

Naime, profesor mu je upisao pad i poslao ga na popravni jer se holivudska zvijezda pojavila na tek dva predavanja u cijelom semestru, na što je Franco očito reagirao upravi fakulteta.

Otpušteni Santana tvrdi kako su mu svi ostali profesori popuštali i bez ikakve osnove davali glumcu visoke ocijene.

"Sveučilište je izdalo svoje temeljne principe. Ovako izgleda da je sveučilišna diploma lak plijen, nešto što je na prodaju", bijesno je izjavio profesor.

Jose Angel Santana tužio je njujorško sveučilište, a ističe kako mu je cilj povratak na radno mjesto.

Dok se Franco hvali svojim akademskim postignućima, prije nekoliko mjeseci u medijima je izašla fotografija glumca koji je zadrijemao tijekom predavanja. Profesoru sigurno neće nedostajati dokaza da potvrdi kako se zvijezda Spidermana ne treba truditi kao i ostali studenti da bi postizao maksimalne ocijene.