Play ponuda
Play ponuda
lista je podugačka

Slavni antivakseri: Ove zvijezde se žestoko protive cijepljenju djece

Posljednjih godina sve više zvijezda progovara protiv mogućih "opasnosti" cijepljenja djece. Neki od njih misle da cjepiva uzrokuju autizam, što je znanstveno pobijeno bezbroj puta. Drugi misle da bi cijepljenje trebalo biti osobni izbor roditelja koji ne diktira vlada. Upravo zbog svojih uvjerenja o štetnosti i bespotrebnosti cjepiva, neke su zvijezde donijele odluku da ne cijepe svoju djecu, a tko se sve našao na ovoj listi saznajte klikom na 'SLJEDEĆA'.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 26.8.2019. u 16:00

Nika Antolos

Bivša pjevačica Feminnema u privatnoj Facebook grupi koju je otvorio saborski zastupnik Ivan Pernar podijelila svoje neugodno iskustvo s cjepivima.

Nakon što joj je kći Sienna primila cjepivo DiTePer prestala je jesti i piti te je neprestano vrištala.

S djevojčicom je otišla na Hitnu, ali su ju vratili doma uz objašnjenje da djeca plaču.

"Nakon sat vremena prestaje vrištanje i počinje još gora tišina. Omalaksala, pogled u prazno. Ulazim na hitnu i ponavljam da nije dobro. Ovaj put je skidaju i vide nenormalno oteklu nogicu gdje je primljeno cjepivo. Govore kako je premala za uspavati i kako nemaju ništa za 'umrtviti' lokalno. Držim svoje dijete dok ona vrišti jer joj na živo zarezuju nogicu i istisnu sav crni gnoj vani", opisala je Antolos.

Dodala je da je kasnije saznala da nitko od doktora i medicinskih sestara nije cijepio svoju djecu jer, kako kažu, to je preriskantno.

"Govore kako je očito alergijska reakcija na cjepivo, naravno ne znaju na koje. Od tada vidjele su se promjene koje su jako sličile na autizam (vrtjela se u krug, slaganje igračaka po veličini u redu kroz cijeli stan…). Bogu hvala uz molitvu sve je otišlo. Ostalo je 'samo' grčenje lica i ručica kada je uzbuđena dan danas. Nikad više moje dijete neće dobiti ništa. Zato srcem i tijelom spremna sam za borbu", napisala je pjevačica u grupi, a njena je objava ubrzo postala javna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
1/13
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
zaljubljen i sretan

Pobjednik Survivora konačno otkrio koga ljubi!

Pročitajte još

Image
zaljubljen i sretan

Pobjednik Survivora konačno otkrio koga ljubi!

Play ponuda

Više s weba