Ostalo

Slavni dizajner Stefano Gabbana optužio Karleušu da nosi 'lažnjak', ali ona mu nije ostala dužna

Srpska pjevačica se javila Gabbani i rekla mu da je haljinu kupila u njegovoj trgovini, nakon čega joj se on ispričao i obrisao fotku s Inatagrama

vijesti.hr
30.05.2016 10:05

Slavni talijanski dizajner Stefano Gabbana je na svom Instagram profilu objavio fotografiju srpske pjevačice Jelene Karleuše i njenih kćeri, na kojoj pjevačica nosi jednu njegovu haljinu.

Pročitajte još
Karleuša opet u britanskim medijima: rame uz rame sa Kim Kardashian i Katy Perry

Iako je prvo izrazio oduševljenje time što Jelena nosi njegovu haljinu, kasnije je opisu fotografije dodao rečenicu kojom aludira da haljina koju nosi nije original.

"MAMA, I love the fake", napisao je slavni dizajner.

Ubrzo se u komentarima povela prava rasprava, a neki su ga pitali i zašto na svom Instagramu objavljuje fotografiju 'fake' haljine. A uskoro je fotka i u potpunosti nestala s Instagrama.

Poznatoj istjerivačici pravde Jeleni Karleuši nije drugo trebalo da uzme stvari u svoje ruke i pojasni Gabbani odakle joj haljina.

Pročitajte još
Kim Kardashian konačno progovorila o Jeleni Karleuši: 'Nevjerojatna je, opsjednuta sam njom!'

Pjevačica je na Twitteru objavila prepisku sa slavnim dizajnerom u kojoj mu je poručila da je tu haljinu kupila u njegovoj trgovini.

Ubrzo joj je stigao i njegov odgovor na prelošem engleskom u kojoj joj kaže da će sve izbrisati i da mu je žao zbog svega.

Karleuša mu je nakon toga poručila da je najtužnije što je ona od oduvijek njegova velika obožavateljica.

Ubrzo se obratila i 'hejterima' na Twitteru koje je zabavila cijela ova situacija i koji su jedva dočekali da se mogu naslađivati s Karleušinim nedaćama.

"Vjerujem da se hejteri zbunjeno pitaju odakle mi broj mobitela Stefana Gabbane. A to što mi Kim K piše otvorena ljubavna pisma nije čudno, a?", napisala je pjevačica na Twitteru.