Play ponuda
Play ponuda
strašno!

Slavni glazbenik varao trudnu ženu sa zvijezdom TikToka? Donedavno su svi mislili da ima savršen brak

Adam Levine navodno je varao trudnu suprugu Behati. Afera je, prema riječima njegove ljubavnice, trajala skoro godinu dana

Image
RTL.hr/ 20.9.2022. u 12:00
Play ponuda

Glazbenik Adam Levine našao se u velikom problemu. Dok mu supruga Behati čeka treće dijete, tiktokerica Sumner Stroh identificirala se kao njegova ljubavnica. Djevojka je na TikToku objavila video u kojem tvrdi da je imala godinu dana dugu aferu s glazbenikom, inače frontmenom benda Maroon 5.

Da ne bi sve ostalo na tvrdnjama, Sumner je podijelila i screenshootove poruka koje joj je Levine navodno slao preko Instagrama, a u svom ekspozeu otkrila je i da ju je pjevač pitao smije li svoje dijete nazvati po njoj.

Dijete koje će Adam uskoro dobiti inače će biti treća prinova u braku njega i anđelice Victoria's Secreta, Behati Prinsloo, s kojom je glazbenik osam godina u braku. Roditelji su dvije djevojčice.

Sumner Stroh izjavila je i da je željela ostaviti tu priču privatnom, no jedan od njezinih prijatelja navodno joj je zaprijetio da će priču prodati tabloidima pa je ona odlučila preduhitriti nelojalnog prijatelja i javno sve priznati sama. "Neugodno mi je što sam bila u ovo upletena s muškarcem s potpunim nedostatkom kajanja i poštovanja", izjavila je tiktokerica. Dodala je i da je vjerovala da je brak Adama i njegove supruge pri kraju.

Video je pogledan više od 13 milijuna puta, a Levine se još nije oglasio povodom optužbi o bračnoj nevjeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
23. GODIŠNJICA SMRTI

Na jednoj od svojih posljednjih fotografija, princeza Diana je gledala u ljude koji su ju 'odvezli' u smrt tugujući za muškarcem s kojim nije mogla biti

Play ponuda

Više s weba