Ostalo

Slavni glumac ovoj je ženi uništio karijeru: Nakon 27 godina pomirili su se pred kamerama i svašta si rekli

Will Smith i Janet Hubert nisu se podnosili na setu serije "Princ s Bel-Aira".

Tabloid.hr
20.11.2020 17:40

Slavni glumac Will Smith napokon se pomirio s kolegicom Janet Hubert i to pred televizijskim kamerama.

Riječ je o glumici koja je utjelovila Willovu tetu Viv u prve tri sezone popularne serije "Princ s Bel-Aira" , a njihov je sukob trajao punih 27 godina.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ona i Will javno su se obračunavali tijekom godina, a Janet ga je nazvala egomanijakom i tvrdila kako je on kriv za to što je napustila seriju, dok je Will tvrdio da je ona željela da serija bude "Tetka Viv iz Bel Aira".

Naime, Janet je u iduće tri sezone zamijenila glumica Daphne Maxwell Reid . Glumački duo napokon je riješio probleme u posebnom okupljanju povodom 30. godišnjice početka emitiranja serije.

"Pristala je sjesti i razgovarati sa mnom i vidjeli smo se prvi put u 27 godina", otkrio je Will koji je kolegicu prvo srdačno izgrlio.

"Tijekom treće sezone ostala sam trudna i puno toga mi se događalo u životu, kao i Willu. Nisam se više smijala ni šalila, jer su se događali stvari o kojima nitko ništa nije znao. Postava nije imala pojma što se događalo", započela je svoju priču glumica koja je imala nasilnog supruga.

"Imala sam bebu i muža bez posla pa sam rekla ne. Nisam pristala na lošu ponudu i nisam dobila otkaz iz serije. Bila sam zarobljena, što sam mogla napraviti? Rekli su mi samo da će me zamijeniti. Što sam mogla reći? Bila sam duboko povrijeđena i osjećala sam se odbačeno. Rekli su mi da je Will pretjerao."

I sam danas 50-godišnji glumac otkrio je kako bi neke stvari napravio drugačije da je bio stariji. "Sad kad sam dobio troje djece, naučio sam neke stvari koje tada nisam znao. Napravio bih puno stvari drugačije. Vidim kako sam joj otežao boravak na setu", dodao je.

"Oduzeo si mi sve riječima. Riječi mogu ubiti. Izgubila sam sve. Reputaciju, sve", poručila mu je na kraju glumica misleći pritom na to da ju je Will nazvao "teškom", a s obzirom na to da je i Afroamerikanka, bio je to u Hollywoodu "poljubac smrti".

"Tako sam sretan što smo uspjeli pomiriti se i nadam se da i drugi ljudi mogu naučiti nešto iz toga", zaključio je Smith.