Ostalo

Slavni glumac postao konobar

Inspiraciju za rubriku Exkluziv Tabloida, MAREnda, ovog smo tjedna potražili u Beogradu. Prije nego što je postao poznati glumac, Sergej Trifunović bio je konobar, pa se pred našim kamerama prisjetio svojih mladih dana, ali nas i odveo na probu svog novog benda Arhivska zabava.

RTL
27.11.2011 18:00

Marijana Batinić otputovala je čak do susjedne države kako bi našla spektakularnu priču za Exkluziv Vikend. Tamo ju je u pravoj beogradskoj "kafani" čekao jedan od najtalentiranijih glumaca srednje generacije, Sergej Trifunović, koji ju je odveo na koncert, ali i upoznao sa starim drugovima.

Da je put do Hollywooda, kojim je Sergej Trifunović prošao, bio trnovit, dokazuje i to da je u prvim danima svog američkog života konobario. Ubrzo je dobio otkaz i posvetio se onom što najbolje radi - glumi. Unatoč lošem iskustvu, svoje konobarske dane nije zaboravio, što je pokazao poslužujući goste jedne kavane u Beogradu.

Sergej je na snimanju bio sve samo ne običan konobar. Pjevao je s tamburašima, jeo i pio s gostima, plesao i ljutio svoje kolege konobare. Nakon napornog posla, Marijanu je odveo i na svoj koncert.

Naime, ovog svjetski poznatog srpskog glumca muzika je nakon gotovo dvadeset godina spojila sa srednjoškolskim prijateljima s kojima je svirao u ranoj mladosti i stvorila sinergiju nazvanu Arhivske zabave .

Odnedavno 'praše punom parom' po cijelom Balkanu. Zbog MAREnde je promijenio i svoj standardni repertoar te pozvao Marijanu da mu se pridruži i zapjeva s njim – što ona nije mogla odbiti!