Play ponuda
Play ponuda
veliki humanitarac

Slavni glumac prikupio 25 milijuna dolara za spas planeta!

Di Caprio je 500 gostiju pozvanih na dobrotvornu večeru pozvao na "zaštitu bioraznolikosti", a dražbu je otvorio ponudivši na prodaju svoj Harley Davidson s potpisima Martina Scorsesea i Roberta De Nira.

Image
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
K. T./HINA/ 24.7.2014. u 13:57
Play ponuda

Američki glumac LeonardoDiCaprio u srijedu je na humanitarnoj večeri u Saint Tropezu prikupio više od 25 milijuna dolara za svoju zakladu posvećenu zaštiti prirodnih staništa divlje flore i faune.

Prema priopćenju fonda objavljenom u četvrtak, holivudska zvijezda otvorila je svečanu večeru upozorenjem da "od doba dinosaura, biljne i životinjske vrste nisu nikad tako brzo nestajale u tolikom broju".

Di Caprio je 500 gostiju pozvanih na dobrotvornu večeru pozvao na "zaštitu bioraznolikosti", a dražbu je otvorio ponudivši na prodaju svoj Harley Davidson s potpisima MartinaScorsesea i Roberta De Nira.

Bono, koji je izveo pjesmu s JulianomLennonom, sinom Beatlea Johna Lennona, ponudio je na prodaju svoju gitaru za milijun dolara.

Skulptura DamienaHirsta prodana je milijarderu LenuBlavatniku za više od 6 milijuna dolara, a Picassov crtež kupio je južnoafrički magnat Patrice Motsepe za milijun eura.

Glumci, pjevači i druge osobe iz svijeta spektakla za ulaznicu za večeru morali su izdvojiti svotu koja se kretala između 7500 i 130.000 dolara.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVO RUHO RUNJIĆEVIH VEČERI

Face lifting estrade: Glavna riječ pripala mladim nadama

Play ponuda

Više s weba