Ostalo

Slavni koji su bili beskućnici: Danas žive neviđeni luksuz, a nekad su spavali u kombijima, skloništima

Neki od najutjecajnijih ljudi showbizza nekad su bili bez krova nad glavom i potpuno prepušteni sebi. Jennifer Lopez je, primjerice, nedavno proslavila rođendan u haljini koja košta 80 tisuća kuna, a nekad je imala za jedan komad pizze dnevno. Tko je spavao u kombiju, tko u skloništu i kako im je jedan poziv promijenio život - otkrijte klikom na 'SLJEDEĆA'

Tabloid.hr
27.07.2019 17:09

Idris Elba

Kad se glumac Idris Elba prvi put preselio u SAD, tjednima nije mogao dobiti posao. Britanska zvijezda otkrila je kako je prihvaćao najsitnije poslove kako bi imao nešto novca.

No, jedan je dan dobio poziv da će glumiti u slavnoj seriji 'Žica.' Idris Elba danas je dobitnik brojnih nagrada, a nedavno je proglašen i najseksi muškarcem.


Hilary Swank

Zvijezda slavnog filma 'Djevojka od milijun dolara' nekoć je živjela u svom automobilu. Preselila se u Los Angeles sa majkom kako bi postala glumica, ali nekoliko su tjedana spavale u automobilu ili po kućama prijatelja, a preko dana bi morale biti vani.

Srećom, Hilary je počela dobivati sve bolje uloge pa je tako našla stan, a danas je dobitnica Oscara.


Halle Berry

Prije nego što je postala jedna od najvećih holivudskih zvijezdi, Halle Berry je morala živjeti u skloništu za beskućnike kad je tek stigla u New Yok. Iako je tražila majku za pomoć, ona ju je odbila.

"Jednostavno sam morala to napraviti. To možeš učiniti kad imaš 21 godinu, ambiciozan si, imaš 'gladne oči' i ne želiš se vratiti doma", rekla je.

Vjerovanje u san joj se isplatilo pa je tako nakon dvije godine dobila ulogu u filmu 'Jungle Fever' koja ju je proslavila.


Jim Carrey

Kanadska zvijezda, Jim Carrey, nije imao krov nad glavom sa samo 12 godina. Njegov je otac izgubio posao i bili su prisiljeni živjeti u kombiju. Jamesu Liptonu je u emisiji otkro kako je to bilo traumatično iskustvo.

Uspio ga je, ipak, prebroditi, a 1990. je dobio ulogu u seriji 'Living Color' koja ga je proslavila.


Steve Jobs

Legendarni osnivač Applea i mozak iza današnje tehnologije također je jedno vrijeme ovisio o prijateljima.

"Nisam imao za sobu na faksu pa sam spavao na podovima u sobama prijatelja, vraćao sam plastične boce kako bi si kupio hranu i hodao sam svaku nedjelju do drugog kraja grada kako bi pojeo jedan kvalitetan obrok u Hare Krishna hramu", otkrio je 2005. godine.

Danas znamo da se iz takve situacije izdigao i postao milijarder.


Daniel Craig

Bond, James Bon odnosno Daniel Craig je bio bez jedne funte kad je stigao u London u dobi od 16 godine kako bi učio glumu. Radio je po restoranima, ali nije zarađivao dovoljno pa je neko vrijeme spavao u parkovima na klupicama ili kod prijatelja.

Njegove brojne dobrotvorne udruge danas, između ostalog, skupljaju novac za studente s premalim prihodima.


Steve Harvey

Jedan od najpoznatiji američkih voditelja i komičara, Steve Harvey, bio je beskućnik čak tri godine. Spavao je u automobilu, prao se u javnim toaletima.

"Bilo je tako obeshrabrujuće, ali sam i na najgore dane imao vjeru da će se sve preokrenuti." Danas je utjecajan komičar, a sa surugom ima udrugu koja pomaže mladima.


Jennifer Lopez

Iako je danas jedna od najbogatijih pjevačica inajutjecanija Latinoamerikanka, Jennifer Lopez , je na početku karijere žrtvovala baš svakusigurnostza svoje snove, a to je čak značilo da jeostala bezkrovanad glavom i mogla si je priuštiti samo jedan komadpizzednevno.

"Nisam htjela ići na fakultet nego plesati full time. Počela sam spavati na kauču u plesnom studiju. Bila sam beskućnik, ali rekla sam mami: 'Moram to napraviti", otkrila je za W magazin i dodala kako je dobila posao u Europi, a kad se vratila napokon su joj se počele otvarati prilike.


Sylvester Stallone

Prije nego što je postao kultni glumac i proslavio filmove o Rockyju, Sylvester Stallone jedva je spajao kraj s krajem. Neko je vrijeme spavao na autobusnoj stanici u New Yorku, a onda su ga izbacili.

Proširila se čak i priča da je prodao svog psa kako bi preživio, a zatim ga je ponovno otkupio za visoku svotu. Pas Butkus pojavio se u Rockyju, a čak su ga naveli na odjavnoj špici kao 'Butkus Stallone.'