Ostalo

Slavni pjevač šokirao obožavatelje tužnom objavom: njegov trogodišnji sin boluje od raka

Kanadski pjevač tužnu je vijest objavio na svom Facebooku

vijesti.hr
05.11.2016 16:18

Kanadski pjevač Michael Buble i njegova supruga, argentinska glumica i pjevačica Luisana Lopilato šokirali su jučer cijeli svijet objavom da je njihovom trogodišnjem sinu Noah dijagnosticiran rak.

"Slomljeni smo zbog toga što je našem najstarijem sinu, koji je trenutno na liječenju u SAD-u, nedavno dijagnosticiran rak. Oduvijek smo naglašavali koliko nam je obitelj važna i koliko volimo svoju djecu. Luisana i ja trenutno smo svoje karijere stavili na čekanje kako bi svu svoju pažnju i vrijeme posvetili tome da pomognemo Noah. U ovom teškom trenutku molimo vas za vaše molitve te da poštujete našu privatnost. Pred nama je dugačko putovanje i nadamo se da ćemo uz pomoć obitelji, prijatelja i obožavatelja dobiti ovu bitku", napisao je Buble na Facebooku.

Detalji oko bolesti malenog Noah nisu poznati.

"Stvarno su jako tužni, ali ne gube nadu. Odmah su mu našli dobre liječnike i nadaju se najboljem. Sve to im je veliki šok, ali daju sve od sebe", otkrio je izvor za UsWeekly na pitanje kako se s ovim tužnim vijestima nose Buble i Luisana, koji osim Noah imaju i 9-mjesečnog sina Elija .