Ostalo

Slavni snagator otkrio najgluplje što je ikada učinio!

Američki glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger priznao je kako je njegova izvanbračna avantura najgluplje što je ikada napravio u životu.

RTL - Hina
29.09.2012 11:17

Američki glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger kazao je u tv intervjuu da je njegova izvanbračna avantura, iz koje se rodio sin i koja je pridonijela njegovoj rastavi, najgluplje što je napravio u životu.

U razgovoru za emisiju ' 60 minutes ' američke tv postaje CBS , koji će se emitirati ovog vikenda prije objavljivanja njegovih memoara, Schwarzenegger priznaje da je 'nanio veliku bol' supruzi Mariji Shriver, pripadnici obitelji Kennedy .

"Mislim da je to najgluplje što sam napravio tijekom našeg odnosa. Bilo je grozno. Nanio sam veliku bol Mariji i djeci", dodao je on.

Maria Shriver zatražila je u srpnju razvod zbog 'nepomirljivih razlika'. Ona i Arnie su se susreli 1977. godine, a 1986. vjenčali, prije nego je postao guverner Kalifornije 2003.

Glumac je službeno proglasio odvajanje od supruge u svibnju 2011., priznajući da ima dijete, Josepha , rođenog 1997. iz odnosa s guvernantom Mildred Baena .

Bivši Mister Universe tvrdi da njegova supruga nije pročitala njegovu knjigu.

"Želio sam napisati knjigu o sebi", kaže on o memoarima naslovljenima Total Recall , po filmu Paula Verhoevena u kojem je glumio 1990., koji izlaze u ponedjeljak u Sjevernoj Americi.