Play ponuda
Play ponuda
što li mu je on skrivio?

Slavnog repera ovaj put ne muči Kim već njezin očuh Bruce!

Poznati reper se, naime, jako zabrinuo za Brucea Jennera, očuha slavnih Kardashianki, koji je već odavno pretjerao s plastičnim operacijama.

Image
Foto: Facebook
RTL/ 6.12.2014. u 20:02
Play ponuda

Po kuloarima se priča kako se reper KanyeWest sa svojom slavnom suprugom Kim Kardashian nije vidio više od 3 tjedna, no čini se kako njega muči nešto sasvim deseto.

Poznati reper se, naime, jako zabrinuo za BruceaJennera, očuha slavnih Kardashianki, koji je već odavno pretjerao s plastičnim operacijama.

"Kanye je rekao Bruceu da se mora smiriti s operacijama. Bruce je dio njegove obitelji i djed malenoj North i naravno da Kanye želi da bude s njima što duže. Upozorio ga je još jednom da se sjeti što se dogodilo njegovoj mami", otkrio je nepoznati izvor za Hollywood Life.

Kanyeova mama Donda umrla je 2007. godine, zbog komplikacija sa srcem, nastalih nakon plastične operacije, pa je stoga reper veliki protivnik istih i ne želi biti na istom mjestu s obitelji, kada pričaju o toj temi.

Već se duže vrijeme šuška i otome kako Bruce želi promijeniti spol, a u prilog tome išle su i stvari poput puštanja kose, lakiranja noktiju i slično, no nikada ništa takvo nije potvrđeno.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Dobio riječi podrške

Nakon tragičnog gubitka Cristiano raznježio obožavatelje fotografijom s kćerkicom: ‘Zauvijek te volim’

Play ponuda

Više s weba