Ostalo

Slavnu ljepoticu uzrujali komentari da joj je lice drugačije od filera pa otkrila istinu fotkama:...

Influencericu Negin Mirsalehi masovno prate i Hrvatice.

Tabloid.hr
17.02.2021 10:00

Negin Mirsalehi jedna je od najpoznatijih i najuspješnijih influencerica na svijetu.

Ljepoticu na Instagramu slijedi više od 6,2 milijuna obožavatelja, a ona ih redovito časti atraktivnim fotografijama svoje nestvarno lijepe kose, putovanja po svijetu, markirane robe te im daje poprilični uvid u svoju intimu s dugogodišnjim dečkom i neodoljivim psićem.

Ovoga puta, pozornost je privukla nečim sasvim drugim, a to je svojim fotografijama u crnom, donjem rublju prije i nakon lockdowna.

"Prije covida vs. sad. Dijelim ovo jer sam zbog nedavne snimke dobila mnogo komentara o svom licu koje, kako ste rekli, izgleda drugačije. Neki kažu da izgledam trudno, drugi kažu da izgleda kao da sam radila filere. Dok sam se u stvarnosti tek udebljala", započela je 31-godišnja Nizozemka.

"Da budem iskrena, na lijevoj sam se fotografiji osjećala bolje, redovito sam vježbala i osjećala sam se dobro. Sada se osjećam sasvim suprotno, ali pokušavam voljeti i ovaj dio sebe. Nije uvijek lako, ali svejedno se trudim, i pokušavam se sjetiti da svi s vremena na vrijeme prolaze kroz takve stvari i da je to normalno. Ne kažem da izgledam loše, u redu je i dobiti i izgubiti na kilaži. Također, desna fotografija je snimljena jutros, a to je doba dana u kojem djelujem najmanje napuhnuto. I ne uvlačim trbuh, pokušala sam pozirati na način na koji uvijek poziram", zaključila je.

Ipak, o Negin se godinama priča kako ljepotu može zahvaliti djelom i plastičnoj kirurgiji i filerima koje oštro poriče, a tvrdi kako je sve samo stvar odrastanja i prirodnih promjena. Ipak, nos joj je nekada bio vidno širi, a usnice manje.

"Curo, počela si pretjerivati s filerima. Uništavaš si lice", bio je prvi komentar ispod videa na kojem reže tortu. Taj ju je komentar očito potaknuo na objavljivanje usporednih fotografija.

Inače, fotografije iz daleke prošlosti tu i tamo dijeli ona sama i to obično one s dragim s kojim je već 17 godina.

Negin Mirsalehi

(FOTO: Instagram)

A je li doista u pitanju koji kilogram više ili kirurgija, procijenite sami.