Ostalo

Slučajnost ili se nešto kuha? Princ William uhvaćen na zabavi, supruzi nema ni traga ni glasa

Dobro raspoložen princ William osmijeh s lica nije skidao, a pratiteljima je za oko zapeo jedan detalj

T.M.
26.11.2021 17:30

Princ William, za razliku od mlađeg brata Harryja , nikada nije bio pretjerani ljubitelj noćnihizlazaka, a u posljednjih desetak godina klubovi nisu jedna od destinacija na kojoj vojvoda od Cambridgea pretjerano uživa.

No, s vremena na vrijeme i njemu se 'zalomi', a ovaj put uhvaćen je dok se vraćao s božićne zabave u privatnom klubu Oswald's u Londonu.

Princ William

(FOTO: Profimedia)

Dobro raspoložen princ William osmijeh s lica nije skidao, a pratiteljima je za oko zapeo jedan detalj. Naime, član najpoznatije britanske obitelji ovaj put nije bio u društvu dugogodišnje supruge Kate Middleton.

Kate Middleton i princ William

Inače, strani mediji pišu kako se na spomenutoj zabavi družio s glazbenikom Jamesom Blutom i njegovom suprugom Sofijom , a pridružili su im se i glumica Holly Valance i njezin suprug, milijarder Nick Candy.

Vjerni obožavatelji dobro znaju kako je upravo princ William obožava glazbu spomenutog pjevača, a poznato je i kako je Blunt godinama unazad dobar prijatelj s članovima kraljevske obitelji.

Bilo kako bilo, William je ovaj put pao u drugi plan s obzirom na to da je većina pratitelja postavljala samo jedno pitanje - zašto se zabavi nije pojavila i vojvotkinja od Cambridgea?