Ostalo

Snima se remake omiljenog blagdanskog filma: Macaulay Culkin pokazao kako bi 'Sam u kući' zaista izgledao...

Osim 'Sam u kući', snimat će se nove verzije popularnih dječjih filmova kao što su 'Noć u muzeju', 'Popust na količinu' i 'Gregov dnevnik'

Tabloid.hr
08.08.2019 09:39

Disney je potvrdio da se radi na remakeovima popularnih dječjih filmova iz kataloga Foxa kojeg su nedavno preuzeli.

Među njima su se našli 'Noć u muzeju', 'Popust na količinu', 'Gregov dnevnik', a na radost i razočaranje mnogih i ' Sam u kući ', omiljeni blagdanski film svih vremena.

Kao što biste očekivali, ta je vijest izazvala podijeljene reakcije obožavatelja kultnog filma. Dio smatra da se u neke stvari iz prošlosti ne bi smjelo dirati, dok drugi jedva čekaju vidjeti što im to Disney sprema.

Ipak, glasniji su ovi prvi koji su mahom uvjereni da je originalna verzija filma savršena i da je povijest pokazala kako remake filma 'Sam u kući' nije dobar potez.

Potkrijepili su to činjenicom da su nakon prva dva nastavka u kojima je glumio Culkin snimljena još tri, 1997., 2002., i 2012. godine, no svi su doživjeli pravi fijasko, kako kod publike, tako i kod kritike.

Dok društvene mreže bruje o remakeu, javio se Macaulay Culkin , originalni Kevin, kako bi dočarao kako bi to 'Sam u kući' izgledao da se snima danas.

"Ovako bi izgledao novi 'Sam u kući'", napisao je glumac na svom Twitteru uz fotografiju na kojoj sjedi na kauču s laptopom u krilu i tanjurom hrane u rukama. Osim toga, gladi svoj trbuh koji proviruje ispod potkošulje te je napravio neprocjenjivu grimasu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Disney, zovite me", tvitao je Culkin samo nekoliko trenutaka kasnije, potaknut prijedlozima obožavatelja da bi upravo on u remakeu trebao glumiti Kevinovog oca.