Play ponuda
Play ponuda
zadnje pripreme

Snježana Mehun se naporno priprema za ljeto: turneju počinje u Splitu u društvu svjetskih faca

Još je malo vremena ostalo do odlaska na more pa Snježana Mehun odrađuje zadnje pripreme. U teretani, naravno! Već za vikend spušta se u Split u kojem na ekskluzivnom VIP partiju dočekuje svjetske glazbene face

Marija Dolečki/ 8.7.2015. u 12:42
Play ponuda

Pasje vrućine su tu i zadnje na što pomišljamo je teretana. No Snježanu Mehun smo pronašli baš ondje i to u zadnjim pripremama za more. Figura joj je već zavidna.

"Koliko sam u zavidnoj kondiciji to ćemo vidjeti kad se spustimo na more.  Ali volim to jer mi je gušt, ne radim to isključivo za ta dva tjedna u bikiniju", rekla je Snježana. 

Zbog čega god da to radi, Snježane se u bikiniju mogu posramiti i mnogo mlađe djevojke. Osim šest treninga u tjednu, ona, naravno, brine i o pravilnoj prehrani.

"Treba jesti više proteina, manje ugljikohidrata, naravno izbjegavati šećer, sokove. Sve ono što smo naučili napamet sad to treba i primijeniti", savjetovala je. 

Tvrdi - nije pobornik rigoroznih dijeta. Radije u teretani provede tri sata nego da gladuje. Otkrila nam je i kakve to vježbe preferira.

"Volim kružne treninge, to mi je super, zabavno je. Ne volim sprave, to mi je dosadilo. Ali volim raditi u serijama sklekove i trbušnjake, to mi je fora", rekla je. 

Ljeto pred njom bit će radno, pa će joj kondicija sigurno trebati. Za početak na ekskluzivnom partiju koji uskoro priprema u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"To radim s Amerikancima. S njima sam radila Fashion TV party na venecijanskom filmskom festivalu kad je došao 50Cent, sad dolazi njegov producent, DJ Whoo Kid.  I to je pool party u nedjelju 12.7. na bazenima hotela Radisson", otkrila je. 

S 50Centom će se, čini se, družiti, no od nekog posebnog muškarca u ljetnim mjesecima, izgleda - ništa!

"Sve mogu izgovoriti, a sad mi je neugodno. Ništa od toga", rekla je. 

Očito je ljubavi s Markom Šimićem došao kraj, ali to nikako nije poljuljalo njene planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ZAHTJEVAN IZAZOV

Više nema klađenja, parovi sada samo zarađuju novac, što nije uspjelo Anamariji i Filipu

"Mislim da preko ljeta treba bit sam", jer tako se, kaže, bolje zabavlja! Ludo ljeto je sigurno pred njom. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TKO TU KOGA?

Saznajte sve o tučnjavi koja je potresla domaću jet set scenu

Play ponuda

Više s weba