Ostalo

Tri dana do nastupa na poluvremenu Super Bowla! Snoop se suočava s tužbom za silovanje, reper tvrdi da je...

Snoop je, kako tužiteljica kaže, ušao u kupaonicu i "stajao je sa svojim međunožjem pred njezinim licem, dok je obavljala veliku nuždu"

L.K.
10.02.2022 22:00

Žena identificirana kao Jane Doe tvrdi da ju je reper Snoop Dogg prisiljavao na oralni seks 2013. godine. Prema riječima izvora koji zastupa 50-godišnjeg repera,žena podnijela tužbu nakon što se saznalo da će Snoop, zajedno s Mary J. Blige , Dr. Dreom , Eminemom i Kendrickom Lamarom nastupiti na poluvremenu Super Bowla što donosi popriličnu zaradu.

Nepoznata žena tvrdi da je do tog čina došlo29. svibnja 2013. godine kada je bila na jednom od Snoopovih nastupa u Anaheimu u Kaliforniji. Dodala je kako jojje nakon nastupa dugogodišnji Snoopov suradnik, Bishop Don 'Magic' Juan ,ponudio prijevoz kući. Tvrdi da je na putu do kuće zaspala u autu, akada se probudila, shvatila je da uopće nisu u dijelu grada gdje ona živi već da su predBishopovim stanom.

"Tužiteljica je bilaiscrpljena i zaspalaje u (Bishopovu)domu", stoji u tužbi. Ona kaže da se probudila u 4 ujutroi da je Bishop "izvadio penis iz hlača i probao ga na silu zabitiu lice tužiteljice", te je "više puta gurnuo svoj penis u tužiteljičinausta", piše u nastavku tužbe.

Snoop Dogg

(FOTO: Profimedia)

Ona u tužbi kaže da ju jeBishop "diskriminirao i maltretirao zbog njezinog spola i spola tužiteljice".

Navodno joj je nakon toga Bishop dao haljinu i rekao da juodjene kako bi mogli otići u Snoopov studio. Na to se odmah nadovezao i rekao: "Želim vidjeti hoće li od tebe napraviti prognozerku" za neku TV emisiju. Dodala je kako je ona inače model i plesačica.

Pročitajte još
Ovo nismo očekivali: Snoop Dogg pretvorio svoje najveće hitove u uspavanke za bebe

Nakon što je odjenula haljinu koju joj je dao Bishop, otišla je kod Snoopa. Prema njezinim tvrdnjama, zbogbolovau trbuhu otišla je u kupaonicu. Dok je ondje bila, Snoop je ušao u kupaonicu i "stajao je sa svojim međunožjem pred njezinim licem, dok je tužiteljica obavljala veliku nuždu"

Model i plesačica kaže da ju je reper tada prisilio na oralni seks.

Nedugo nakon toga, navodna žrtva tvrdi da joj jeBishoprekao: "Dođi ovamo! Slikaj se sa Snoopom!". Pristala je na poziranje i fotografiranje s poznatim reperom, ali na to je pristala, kaže, samo zato jer je bila uplašena.

Dodala je kako jeSnoop nije htio zaposliti jer je "odbila dobrovoljno i s entuzijazmom pružiti mu oralni seks".

S druge strane, Snoop Dogg poriče cijelu priču i ističe da je riječ o hrpilaži. Na svom je službenom Instagram profilu objavio sliku na kojoj tu ženu naziva gold diggerom . Inače, izraz gold digger je izraz za osobu koja slijedi nekoga i konačnouspostavlja odnos s određenim pojedincemisključivo u svrhu korištenja ili uzimanja njegovog novca i cjelokupnog bogatstva.

Izvor je za TMZ rekao kako je tužiteljica tražila10 milijuna dolara, no taj zahtjev je odbijen. Snoop Dogg i Bishop Don 'Magic' Juan su tuženi za neodređenu odštetu.

Snoop Dogg

(FOTO: Profimedia)