Play ponuda
Play ponuda
U koju prvu pogledati

Sofia Vergara i Cindy Crawford zajedno u reklami

Sofia Vergara i Cindy Crawford snimile su reklamu za trgovinu namještaja, a obje su oduševljene što su se po prvi puta upoznale.

Image

Cindy Crawford i Sofia Vergara

Foto: YouTube Screenshot
I.H./ 3.2.2015. u 16:15
Play ponuda

Sofia Vergara napravila je vlastitu liniju namještaja za trgovinu Rooms To Go, koju je predstavila u reklami, i to zajedno sa Cindy Crawford, koja već godinama surađuje s njima.

Reklama započinje s bivšom manekenkom koja, gledajući prema Sofiji, šapće: "Istina je. Tako je seksi", dok Sofia napravi korak bliže Cindy i kaže: "Još je ljepša uživo".

Na kraju se ispostavi da nisu govorile jedna o drugoj, već da ih je osvojilo nešto na drugoj strani sobe - namještaj iz nove kolekcije.

"Kada sam se sama s djetetom doselila u SAD, svoj prvi stan opremila sam upravo njihovim namještajem", otkrila je Sofia dodavši kako nije mogla vjerovati da će snimati reklamu sa Cindy.

"Kada sam živjela u Kolumbiji osamdesetih i devedesetih godina, nikada nisam ni pomislila da ću snimati reklamu s Cindy Crawford… Voljela bih da sam to znala jer bih onda vježbala svakog dana svog života. Cindy je nevjerojatno lijepa i stvarno draga", dodala je glumica iz poznate serije Moderna obitelj.

Ni Cindy nije skrivala oduševljenje: "Sofia je stvarno duhovita. Potpuno je iskrena, što stvarno cijenim. Duhovitost i ljepota su dobitna kombinacija".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAUSTAVIMO ZLOSTAVLJANJE

Šokantne fotografije pretučenih zvijezda kao dio kampanje protiv nasilja nad ženama

Play ponuda

Više s weba