Ostalo

Sofija Milo o trudnoći! Udebljala se 15 kilograma: 'Konstantno sam umorna i uopće nisam fizički aktivna'

Beograđanka s nogometašem Lukom Jovićem čeka njihovo drugo dijete. Sin bi trebao stići za koji tjedan, a ona priznaje - ovu je trudnoću puno teže podnijela nego onu s Aleksejem

RTL.hr
15.03.2022 11:45

Srpska manekenka i model Sofija Milošević koja je nedavno pokrenula i svoj modni brend Sofi Milo , a već je neko vrijeme u vezi s nogometašem Real Madrida Lukom Jovićem . Par je nedavno dobio svog prvog sina Alekseja , a predivna Sofija trudna je s drugim djetetom, također dječakom. Na svom Instagram profilu odgovarala je na pitanja obožavatelja, koji su je ispitivali o porođaju, drugoj trudnoći i njihovoj obiteljskoj situaciji.

Obožavam djecu i tetka sam od svoje sedme godine. Imam puno sestrica i sestrična i sve ih ludo volim. Oduvijek mi je bila želja da postanem majka. Luka i ja smo pričali o tome i planirali s tim da mislim da nikada niste spremni na to u potpunosti dok vam se to ne dogodi", rekla je te dodala kako joj je sin promijenio život i kako smatra da su djeca najveća sreća. Prva trudnoća prošla joj je u najboljem redu, bila je aktivna do samog kraja, no ipak, s drugom je situacija malo drugačija.

S Aleksejem sam imala mučnine prva tri mjeseca i poslije toga sam baš bila aktivna trudnica, dok sam s drugom bebom konstantno umorna i uopće nisam fizički aktivna. Tijekom cijele trudnoće, ne mislim samo na prvo tromjesečje", otkrila je ova mlada majka. Nije tajna da se mnoge žene u trudnoći udebljaju, što je sasvim normalno obzirom da se događaju razne promjene na tijelu. Sofija priznaje kako trenutačno ima 73 kilograma što je najviše dosad, odnosno udebljala se 15 kilograma.

Planirala sam velike treninge nakon prvog porođaja, međutim, je li zbog genetike ili dojenja, smršavila sam odmah nakon porođaja. Tako se nadam da ću proći i ovaj put. Ovaj put ipak planiram da se vratim treninzima jer sam netko tko trenira cijeli život i treninzi mi odgovaraju", rekla je Sofija. Termin joj je za nekoliko tjedana i kaže kako se porođaja nimalo ne boji.

Ne plašim se i nisam se plašila niti prvi put jer sam išla sa stavom da će mi biti lako i tako je i bilo", napisala je. Dok njezin Luka želi još bar dvoje djece, ona tvrdi kako još nije sigurna je li i ona tomenaklonjena.