Play ponuda
Play ponuda
ubio jojoj majku i brata

Šogor poznate glumice osuđen za masakr

Šogor Jennifer Hudson proglašen je krivim u petak u Chicagu za ubojstvo majke, brata i nećaka američke glumice i pjevačice u listopadu 2008.

Image
Foto: PIXSELL
S.K./Hina/ 12.5.2012. u 11:10
Play ponuda

Po izlasku sa suda Jennifer Hudson, vidno potresena tijekom donošenja presude, nije željela odgovarati na pitanja novinara, ali je je sutkinja Anita Alvarez izjavila da je obitelj rasterećena i zahvalna.

"Bio je to okrutan zločin, počinjen hladnokrvno, nečovječna egzekucija tri osobe, među kojima 7-godišnjeg dječaka koji se upravo vraćao iz škole. Jako smo zadovoljni presudom. Ova presuda ne može im vratiti njihove najbliže ali se nadamo da će im pomoći da okrenu stranicu", kazala je ona.

Odvjetnica obrane je pak najavila da će se žaliti na odluku suda.

Balfouru prijeti u najmanju ruku doživotni zatvor. On je izjavio da se ne osjeća krivim za trostruko ubojstvo.

Balfour je bio povremeni preprodavač droge, a živio je odvojeno od Julie, glumičine sestre, i optužen je da je djelovao iz osvete jer je ona tražila razvod.

Jennifer Hudson osvojila je Oscara za najbolju sporednu glumicu u filmu Komadi iz snova iz 2006. U veljači je na dodjeli glazbenih nagrada Grammy pjevala I Will Always Love You u počast pjevačici Whitney Houston, preminuloj dan ranije.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
teško razdoblje

Taylor Swift otkrila da joj majka ima tumor na mozgu

Play ponuda

Više s weba