Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GLUMAC ZABRINJAVA!

Šokantan izgled Toma Hanksa: Izgubio kilograme, a zbog jednog detalja mnogi se plaše za njegovo zdravlje

Poznati holivudski glumac već neko vrijeme zabrinjava svojim drastičnim gubitkom kilograma zbog kojih izgleda neprepoznatljivo

Image
Foto: Profimedia
L. K./ 6.9.2022. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Američki glumac Tom Hanks je svojom posljednjom pojavom započeo šuškanja među obožavateljima i to ponajprije svojim izgledom. U jednom od rijetkih izlazaka, Tom je fotografiran sa svojom 65-godišnjom suprugom Ritom Wilson, a jednostavno je bilo nemoguće ne primijetiti kako je Oskarovac drastično izgubio kilograme. Treba podsjetiti kako je to učinio prije nekoliko mjeseci, no tada nije bio ni blizu ovako zabrinjavajućeg izgleda koje djeluje pomalo i nezdravo.

Dok je trajala promocija filma 'Elvis', Hanks je održao govor za vrijeme kojeg su gotovo svi shvatili kako nešto nije u redu u trenutku kada su vidjeli da 66-godišnji glumac pokušava obuzdati ruke dok su mu podrhtavale. Inače, riječ je o biografskom filmu redatelja Baza Luhrmanna o pokojnom glazbeniku Elvisu Presleyju čija se premijera održala baš na mjestu gdje je i sniman - u priobalnom gradu Gold Coast na istoku australskog kontinenta.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Prilikom svog održavanja govora izjavio je da "nema boljeg mjesta na svijetu za snimanje filma nego ovdje u Gold Coastu. Snimao sam filmove u Maroku, Los Angelesu, New Yorku, Seattleu i Berlinu", poručio je s mikrofonom u desnoj ruci.

"Nitko od njih nema ono što ima Gold Coast, a što je to? Dvije riječi. Niti jedan od tih drugih gradova nema Dana Murphyja (lanac supermarketa alkoholnih pića). Prilično sam ga dobro upoznao… Kakav čovjek!", kazao je Hanks u šali, ali nije uspio sakriti u kojoj mjeri mu se trese ruka pa je uzeo mikrofon u drugu ruku kako bi se što manje ljudi fokusiralo na to.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

"Postoji nešto u ljudima i u ovom mjestu zbog čega svi hodaju uokolo sa samouvjerenim izrazom lica. Bili smo dio toga. Vaše samopouzdanje, radost i želja za životom dolaze do izražaja u našem filmu", ustvrdio je Tom Hanks koji nije uspio skriti ni činjenicu da mu se trese ruka. Mnogi nisu odmah uočili taj problem, ali baš kao i u svemu dosad, internet ne prašta te se svaka fotografija pa tako i snimka ovog događaja dobro analizira.

"Čini mi se da se nešto događa s njim, ali mene više brine gubitak kilograma", komentirao je jedan od mnogobrojnih obožavatelja ovog holivudskog glumca.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
postala je omražena

Nakon što ju je napala cijela Srbija, Dua Lipa se napokon oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba