Ostalo

Šokantan preokret u zadnji tren: australska predstavnica 'pukla' i rasplakala se pred kamerama

Iako se pred kamerama pokušala držati hrabro, 27-godišnjakinja je ipak podlegla emocijama i rasplakala se

vijesti.hr
15.05.2016 15:36

Sinoć je na Eurosongu po prvi put predstavljen novi sustav glasovanja. Iako velikoj većini publike i javnosti i dalje nije jasno kako su se to dijelili glasovi - mora se priznati kako nov način zaista izaziva najvišu razinu napetosti kod gledatelja.

Zbog takve je situacije najteže bilo australskoj predstavnici Dami Im , koja je tijekom cijelog glasovanja držala uvjerljivu prednost od nekoliko stotina bodova ispred drugoplasirane Ukrajine. Kad se već činilo kako je njezina prednost nedostižna, posljednja raspodjela bodova izbacila je Ukrajinu na vrh i ostavila australsku predstavnicu u šoku.

Iako se pred kamerama pokušala držati hrabro, 27-godišnjakinja je ipak podlegla emocijama i rasplakala se.

"Htjela sam pobijediti za Australiju, ali i Ukrajina je bila jako dobra. Znala sam da ću biti ponosna i da završim kao druga ili treća. Bila sam spremna na to. Nemam pojma što se upravo dogodilo. Jako sam sretna. Ne mogu vjerovati. Bio je ovo najljepši trenutak u mom životu. Nadam se da je Australija ponosna na mene, iznimno sam zahvalna na svoj podršci", rekla je Dami, inače rođena Koreanka, za australsku televiziju.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.
Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.