Ostalo

Šokantno priznanje Mel B, uskoro bivši suprug Stephen Belafonte dobio zabranu prilaska

Odvjetnik Mel B uspio je dobiti zabranu prilaska za nju i njezine kćeri. Naime, bivša 'spajsica' tvrdi kako je njezin uskoro bivši suprug zlostavljač

Tabloid.hr
04.04.2017 12:00

Mel B više ne može. Angažirala je odvjetnika koji je u ponedjeljak uspio dobiti sudsku zabranu prilaska Stephena Belafontea, pjevačicii njezinim kćerima.

Stephen mora iseliti iz njihova doma, a Mel je odlučila da više ne može šutiti kako živi s čudovištem. Portal TMZ došao je do samo dijela šokantnih primjera zlostavaljnja koje je Mel trpila godinama.

* U studenom 2007, u noći kad se spremala za finale "Plesa sa zvijezdama", stavio joj je ruke oko vrata i počeo je gušiti te je bacio na pod.

* U srpnju 2012, dok je snimala "X Factor, Stephen je poludio jer jer snimala dio nastupa s Usherom. Udario ju je šakom u lice i rasjekao joj usnicu. Mel je opisala da ga je pitala kako će raditi s takvom usnicom, a on odgovorio da je trebala mislim to tome prije no što je "flertala s j... Usherom"

* Napravio je dijete njihovoj dadilji. Mel opisuje kako joj je rekao da želi da dadilja rodi to dijete te da kako bi "svi troje mogli živjeti sretno zajedno". Dodaje kako se potom predomislio te da ju je natjerao na pobačaj i platio joj 300.000 dolara s njezina računa.

* U šokantnim optužbama, Mel je dodala da je Stephen stalno govorio kako ima njihove snimke seksa i stalno je prijetio da će ih pustiti u javnost.

* Mel je ustvrdila i kako ju je tjerao da se seksa s njime i nepoznatim ženama. Pjevačica se pokušala usprotiviti, no tada bi joj, kako piše TMZ, prijetio da će pustiti snimke seksa u javnost.

Mel B i Stephen Belafonte

Bivša 'spajsica' je sucu objasnila i da je nekoliko puta pokušala otići od njega, no stalno joj je prijetio fizičkim nasiljem i da će joj oduzeti djecu i uništiti joj karijeru.

Osim toga, otkrila je i kako ima pištolj kod kuće, iako mu je to zabranjeno jer je već imao optužbu za zlostavljanje iz prijašnje veze.

Ovo je samo dio optužbi koje je Mel iznijela pred suca. Stephen je u ponedjeljak spakirao dio stvari i otišao iz kuće u Los Angelesu.

Ova priča će sigurno dobiti nastavak.

Pročitajte još: