Ostalo

Šokantno svjedočanstvo pop pjevačice: 'Seksualno su me zlostavljali kad sam imala 15 godina'

Poznata američka pjevačica u novom dokumentarcu otkrila je šokantne događaje iz svoje prošlosti.

RTL.hr
12.09.2021 15:08

Alanis Morissette, glazbena zvijezda sa više od 30 godina karijere iza sebe, snimila je dokumentarni film. No, u njemu su otkriveni neki detalji iz prošlosti o kojima nikad nije javno progovorila.

U dokumentarcu 'Jagged' koji će za nekoliko dana biti prikazan na Toronto filmskom festivalu, Alanis je otkrila kako ju je više muškaraca seksualno zlostavljalo kad je imala samo 15 godina.

"Trebale su mi godine i godine terapije da bih si uopće priznala da sam žrtva zlostavljanja. Uvijek bih rekla da sam pristala, no onda bih se podsjetila - hej, imala si 15 godina, ne pristaješ sa 15 godina. Sada znam da su svi oni bili pedofili. Sve je to zakonom propisano silovanje", ispričala je, ali imena zlostavljača nije otkrila.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Dodala je kako su postojale odrasle osobe koje su za to znale, ali su odabrale praviti se da ne znaju što se događa. "Bilo je lakše izaći iz prostorije i ignorirati ono što se događa. To bi najčešće završilo tako da bi ustali i izašli iz prostorije", rekla je.

Podsjetimo, danas 47-godišnja Kanađanka je svoju karijeru započela 1986. godine, a prvi album izdala je 1991. godine. Dosad je izdala devet albuma, a glumila je i u desetak filmova.

Njezini singlovi postali su bezvremenski hitovi poput 'Ironic', 'Thank You', 'You Oughta Know', 'Ablaze' te 'Jagged Little Pill'.