Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KOME JE STALA NA ŽULJ?

'Soraja je jako potresena nakon što su joj zapalili džip, čak je uzela i lijekove za smirenje'

Da se srpska starleta Soraja Vučelić kreće u opasnim društvima, svi dobro znaju. No opasno bi je društvo moglo stajati života. Sinoć joj je u Podgorici netko, naime, zapalio skupocjeni auto i ozbiljno je preplašio

Ružica Đukić/ 3.11.2015. u 17:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Čini se da je srbijanska starleta nekome opasno stala na žulj. Njezin automobil Range Rover noćas je zapaljen u Podgorici, a kolege istočno od naše granice idu toliko daleko da tvrde kako ju je netko pokušao ubiti. 

"Istina je, to je Sorajin džip. Ona je jako potresena, uzela je lijekove za smirenje. Ovo je znak da ima neprijatelje koji su spremni na svašta", rekla je starletina prijateljica za magazin Svet.

Sama Soraja, ni nakon razgovora s policijom ne odgovara na pozive novinara. Samo je njezin PR tim na Facebook profilu starlete objavio status:

"Soraja Vučelić nije se oglašavala i davala bilo kakve izjave, a pogotovo pisala i poručivala bilo šta po društvenim mrežama povodom večerašnjeg incidenta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Razumljivo da Soraja strahuje zbog lažnih profila na kojima se u njezino ime pišu potencijalno opasni statusi. Ne želi se dalje zamjerati osobama koje su sposobne na ovakav čin.

Iako ponekad djeluje kao bahata, starleta se, čini se, prilično uplašila. Posljednjih se mjeseci malo smirila, možda baš zbog opasnog društva s kojim je neki povezuju.

Upravo se čita

Image
Večera za 5 na selu

Dubravko iznenadio goste: 'Spavao sam s više od tisuću žena, moguće da imam puno potomaka po zemaljskoj kugli'

Soraja je istražiteljima rekla da ne zna zbog čega bi joj itko želio zlo. Za sada se istražuje nekoliko mogućnosti. Starleta je svjedok ubojstva ili kako ga u srbijanskim medijima nazivaju, mafijaške likvidacije.

Primala je i prijetnje od nepoznatog obožavatelja, a postoji mogućnost da  meta uopće nije bila ona nego  njezina prijateljica koja je posljednja vozila starletin džip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
odlazak ksenije vučić

Bila je Vučićeva prva ljubav! Aleksandra je upoznala 1995. godine, a podrška mu je bila do samog kraja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba