Ostalo

Soraja se našla u središtu skandala! Košarkašica tvrdi da ju je bivši dečko pretukao zbog Soraje

Milicu Dabović jučer je fizički napao njen bivši dečko Šime Šiklić Simon. Srpska košarkašica tvrdi da je to napravio jer je ona rekla "da ako izlazi sa Sorajom da je pao s konja na magarca."

Tabloid.hr
21.02.2017 10:54

Srpsku košarkašicuMilicu Dabović prije dva danafizički je napao njezinbivši dečkoŠime Šiklić Simon i pokušao je ugušiti, javio je Blic.rs.

Incident su kako je rekla Milica, izazvale fotografije koje su se pojavile u javnosti, a na njima je Simon zajedno sa starletomSorajom. Košarkašica je poslije toga rekla srpskim medijima kako nije znala da je on izašao sa Sorajom i da joj se uopće nije javio.

"Nastao je problem zbog moje izjave da bi spao s konja na magarca kada bi bio sa Sorajom. Tada smo se posvađali, pa je vjerojatno otišao se njoispričati. Drago mi je što se to dogodilo, sad mogu lakše prekinuti s njim", ispričala je Milica.

Sada je Milici odgovorila ljutita Soraja i tvrdi da ona nikako nije uzrok njihovih problema i svađa.

"Simona poznajem više od četiri godine i nikada nije pokazao nasilničko ponašanje ni prema kome, već se uvijek zaštitnički ponašao. Baš zbog toga mi je zanimljivo da pojedine žene koje su ostavljene tvrde da su bile žrtve nasilja. Što ih ne prijave dok su u vezi?I zašto skrnave one koji su stvarno žrtve nasilje?Trebalo bi da uhite žene koje lažno optužuju muškarce za fizički napad.", rekla je Soraja Telegrafu.rs.

Dodala je da će Milicu tužiti zbog izjava.

"Tko gubi, ima pravo ljutiti se, ali nadam se da će preživeti bez mog prijatelja Simona, jer vidim da je na ivici živčanog sloma jer se on zaljubio u drugu", zaključila je Soraja.