Ostalo

Soraja Vučelić nam je ekskluzivno otkrila kako se osjeća nakon što ju je bivši dečko napao nožem

Trebala je to biti samo još jedna luda zabava u Sorajinu životu, no večer se pretvorila u pokušaj ubojstva slavne starlete

Ružica Đukić
09.06.2016 18:10

"Fudbaler hteo da zakolje Soraju!", napis je to koji je u izvornom ili malo izmijenjenom obliku jutros osvanuo na većini naslovnica srbijanskih dnevnih novina.

Pročitajte još
Soraja Vučelić završila na hitnoj nakon što ju je nogometaš napao nožem!

U noći s utorka na srijedu starleta Soraja Vučelić završila je u beogradskoj Hitnoj zbog ozljeda koje joj je nanio bivši dečko, nogometaš Stefan Mihajlović. Ima porezotine po vratu i trbuhu, ali sada je na kućnoj njezi u vlastitom domu, odakle nam se javila telefonski.

"Pa, znate, u biti su cijelu stvar malo napumpali. Ali nemam ništa posebno za dodati osim da je sve bilo tako slučajno, da stvarno nitko nije imao namjeru povrijediti me. Zezali smo se i eto, slučajno se dogodilo", rekla je za emisiju 'Sve u šest' starleta Soraja Vučelić .

Hm, slučajno možeš nekoga zaliti pićem, ali na dva mjesta prošarati nožem - pa to baš i ne ide tako lako.

Prema pričama prisutnih, Soraja se s većim društvom zabavljala u Mihajlovićevoj vili. I sve je bilo u redu dok nije odlučila otići kući. Tada ju je on pred vratima pokušao zaustaviti.

"Pa ja više ne bih komentirala uopće bilo što o tome i vezano za to. Mislim da sam sve rekla, a ostalo da sad komentiram, stvarno nema smisla", kaže nam Soraja.

Bivšeg, sadašnjeg, ili koji je on sad već dečko, nema namjeru tužiti. Odmah mu je sve oprostila. Nekadašnji Zvezdaš pak već vodi jedan spor. Nakon što je u rujnu prošle godine svojim porscheom prošao kroz crveno i usmrtio jednog muškarca, svjedoci su, priča se, naglo postali senilni i ne sjećaju se što su točno vidjeli. Starleta pak vodi nekoliko sporova.

"Uvijek ispada neki skandal, kao da sam neka skandalozna ličnost, a stvarno nisam. I onda mi stvarno ne prija kad ovako nešto pišu. Što je najgore, nikad se ne zaustave", kaže Soraja.

Sorajnin život u posljednje vrijeme bome sve više nalikuje kakvom kriminalističkom trileru.