Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
želi zastupati svoje fanove

Soraja Vučelić sprema veliki zaokret u životu: osniva političku stranku i planira na iduće izbore

'Ako sve bude išlo po planu, moja stranka bi djelovala u skladu s ustavom, zakonom, programom i statutom', kaže srpska starleta

Image
Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 17.3.2016. u 10:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najpoznatija srpska starleta i novopečena voditelja odlučila se za veliki preokret u svom životu.

Soraja Vučelić je najavila kako planira osnovati stranku i ući u parlament, piše Kurir. Poručila je kako želi zastupati interese svojih followera na društvenim mrežama, a taj broj definitirno nije mali.

Bujna reality zvijezda na Facebooku ima oko 90.000 sljedbenika, na Twitteru njih 60.000, a najviše, njih oko 200.000 na Instagramu. S obzirom da je na osnivanje stranke u Srbiji potrebno 10.000 potpisa, Soraja s tim ne bi trebala imati problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Završila sam psihologiju na Filozofskom fakultetu i s diplomom mogu birati kojim poslom se želim baviti. Međutim, nedavno su mi neki važni ljudi, čija imena ne želim otkrivati, predložili da osnujem političku stranku jer imam velik broj sljedbenika i podršku na društvenim mrežama. O osnivanju stranke dotad nisam razmišljala, ali shvatila sam da bi to za mene bio pravi izazov jer nisam imala dodira s politikom. Ako sve bude išlo po planu, moja stranka bi djelovala u skladu s ustavom, zakonom, programom i statutom", rekla je Soraja za Kurir te dodala kako je uvjerena da će uspjeti predati listu za izvanredne parlamentarne izbore u Srbiji, koji su zakazani za 24. travanj.

Srpska starleta je rekla i kako jako cijeni stavove bivšeg srbijanskog predsjednika Borisa Tadića, koji je završio isti fakultet kao i ona, no da joj se više sviđa politika koju danas vodi Aleksandar Vučić.

Upravo se čita

Image
REALITY ZVIJEZDA

Sjećate li se Nikoline Tutić? Bila je zvijezda showa 'Brak na prvu', a danas izgleda neprepoznatljivo

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba