Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BALKANSKA SEKS BOMBA

Sorajin najjači adut ipak je diploma iz psihologije!

Najpoznatija balkanska starleta - Soraja Vučelić bi rado da i nju doživljavaju ozbiljno. Osim što se mediji bave pitanjem je li neki šeik u njezinu glazbenu karijeru uložio sto tisuća eura, voljela bi da netko konačno raspravlja o njezinim akademskih pothvatima! Buduća psihologinja otvorila nam je dušu!

RTL/ 3.6.2013. u 18:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako ne voli da je zovu najpoznatijom seks bombom Balkana  - jer samu sebe, kaže, tako ne doživljava - za većinu muškog puka s ovih prostora, ona to ipak jest! Soraja Vučelić ne krije svoje adute, ali želi da se zna i za onaj najjači. A to je diploma iz psihologije!

Soraja se za sad ne misli baviti svojom strukom, no nije ju još otpisala. Itekako zna što će raditi još ove godine. Naime, priče o tome da kreće u glazbene vode su istininte, no demantirala je glasine prema kojima je sa 100.000 eura sponzorira jedan bogati šeik!

Istinu nećemo doznati niti kada je u pitanju njezina ljubavna - hrvatska veza o kojoj se puno pisalo! Ipak, čini se da je ljubav na toj relaciji pukla!

Između putovanja i poslovanja, Soraja će i dalje dolaziti u Zagreb - jer ovo je grad baš po njezinoj mjeri!

Kako smo mi već ispratili neke poznate Hrvatica u zagrljaj susjedima s istoka, možda u zamjenu kao hrvatsku snajku mi dobijemo Soraju. Tranzicija ovog tipa u posljednje je vrijeme prilično učestala.

Cijeli intervju sa Sorajom pogledajte u prilogu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba