Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
starleta u problemima

Soraju privela policija: sumnja se da je povezana s mafijaškim ubojstvom

Soraju su, prema neslužbenim informacijama, priveli na razgovor čim je sletjela u zračnu luku u crnogorskom Tivtu, a prema tjeralici koju je za njom raspisala crnogorska policija

Image
Foto: Facebook
RTL/ 7.4.2015. u 10:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Srpska 30-godišnja starleta Soraja Vučelić, saslušana je sinoć u Baru u okviru istrage ubojstva Armina Muše Osmanagića, prenosi Blic.

Naime, Soraju su, prema neslužbenim informacijama, priveli na razgovor čim je sletjela u zračnu luku u crnogorskom Tivtu, a prema tjeralici koju je za njom raspisala crnogorska policija.

Njezin iskaz, koji je dala nakon ubojstva u Beogradu, navodno se ne slaže s drugim dokazima, prenose podgoričke "Vijesti".

Starleta je sjedila u Osmanagićevom restoranu, neposredno nakon što je on hicem iz snajpera usmrćen ispred terase tog objekta.

Soraja je, kako vjeruje policija, za stolom bila u društvu dvije prijateljice, ali su otišle prije nego je iz daljine ispaljen smrtonosni metak u Osmanagića. Zbog toga je policija tražila od kolega u Beogradu da hitno saslušaju Soraju, ali se na to čekalo jer je starleta u to vrijeme bila na Maldivima.

Nakon povratka, tvrdila je da nema što puno za reći o tom slučaju, tvrdeći da Osmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebala od njega preuzeti luksuzni automobil “Maserati” zbog snimanja spota u Crnoj Gori.

Istražitelje iz Bara zanimaju kontakti Soraje s Osmanagićem, ali i detalji o tome što je tih dana radila na moru, s kim se viđala, kao i je li imala neka saznanja o planiranju likvidacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Također žele od Soraje saznati s kim je sve bliska iz klana Luke Bojovića i pokojnog Luke Đurovića, jer se vjeruje da je bliska s jednim od članova te kriminalne skupine iz Beograda.

Armin Osmanagić bio je vođa kriminalne bande u Baru, a ubijen je prošle godine u rujnu. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
najveće ex-yu zvijezde

Tragične sudbine zvijezda 'Žikine dinastije': 'Žika' je tešku tugu skrivao čitav život, a 'Marija' je skončala na ulici

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba