Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
veliki povratak

Spektakl za pamćenje: Doris dokazala da je prava diva!

Doris Dragović vratila se na scenu u velikom stilu. Humanitarni koncert za Klaićevu bolnicu, na kojem je obilježila 30 godina bogate karijere, pretvorio se u pravi spektakl.

RTL/ 30.10.2012. u 18:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon dugih deset godina, nekadašnja kraljica estrade Doris Dragović vratila se u velikom stilu. Pred prepunim gledalištem koncertne dvorane Lisinski i u kreacijama Anamarije Asanović koje su i vizualno potvrdile – Hrvatska ima pravu glazbenu divu.

Gotovo tri sata Doris se sa svojom vjernom publikom prisjećala najvećih glazbenih uspjeha. Uz vjerne fanove, u publici je, možemo slobodno reći, sjedilo pola estrade, zbog čega se njezin koncert pretvorio u glavni društveni događaj.

"Ona je stvarno velika umjetnica, znalac, puno toga je prošla u životu, nije 'banila' bez veze, nosila instrumente, motala kabele, prošla je najtežu školu, svaka joj čast", kazao je Jasmin Stavros.

"Evo ga, tu sam na koncertu iz puno razloga! Doris je hrabra žena koja zna što hoće i koja je morala savladati brojne prepreke", rekla je bivša premijerka Jadranka Kosor.

"I pisme i njena boja glas, a interpretacija - Doris", opisao je Jole svoj doživljaj.

Neke su današnje zvijezde upravo zbog ove posebne interpretacije odabrali glazbu kao životni poziv.

"Ona je za mene bila žena koja nije kao i sve druge. Ima mistiku, dubinu, tajnu, koju mi ne možemo dokučiti, ona je na pozornici u svojim očima. Mislim da je to zadržala do dan danas", povjerila se Vanna.

"Ja se toplo nadam da je to i nama ostalim zabavnjacima otvorila vrata i dala malo motiva da se i mi drugi pokrenemo", naglasila je Maja Blagdan.

"Ja joj predlažem da dođe kod mene u vikendicu pa ćemo se nagovarati", poručio je skladatelj Zrinko Tutić.

Gospodine Tutiću, uzalud vam nade, Doris je i dalje u sretnom braku, a svom je suprugu u neočekivanom naletu nježnosti sinoć je posvetila dvije pjesme.

Čini se da je život ove glazbene dive pun ljubavi. Uz obitelj, tu je i njezina vjerna publika zbog čije euforije, kako doznajemo, razmišlja o ozbiljnijem estradnom povratku.

Isto nismo mogli provjeriti kod same zvijezde, jer Doris u svom misterioznom štihu sinoć nije davala izjave. Umjesto pokoje riječi u naš žuti mikrofon, ova je 51-godišnjakinja na pozornici zapravo očitala lekciju svim svojim mlađim kolegicama i pokazala što znači biti diva s pokrićem!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sofija Šašić

Duško Tošić ima novu djevojku? Majka mlade influencerice dugogodišnja je Jelenina prijateljica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba