Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
političke floskule

Splićani na Severininoj strani, istup HSP-a zovu sramotnim!

Dobru staru praksu prikupljanja političkih bodova na popularnosti Severine Vučković ovih dana nastavlja Hrvatska stranka prava, i to njezin splitski ogranak.

RTL/ 4.12.2013. u 17:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je najveća domaća zvijezda u referendumskoj priči jasno i glasno podržala opciju PROTIV, splitski su se pravaši ozbiljno naljutili i sad traže ispriku ili otkazivanje rasprodanog koncerta u Spaladium Areni.

"Naime, radi se o tome da HSP smatra da je obitelj temelj našeg društva, a popularna pjevačica Severina u zadnje vrijeme radi suprotno tome. Ona se uključila i to je njezino pravo, međutim, onoga trenutka kad je počela omalovažavati većinu hrvatskih građana, tada smo shvatili da nešto nije u redu. Najavljen je za 6. prosinca njezin koncert u Spaladium Areni, mišljenje HSP-a je da zbog toga što je ona vrijeđala i stala na stranu onih koji su nazivali nas primitivcima i fašistima, da je trenutak i vrijeme da se ispriča građanima grada Splita jer ipak seže s ovih područja", rekao je Marijo Popović iz Hrvatske stranke prava.

Splitskim pravašima zasmetalo je Severinino očitovanje u emisiji RTL Danas. Nakon pomnog pregledavanja, nismo pronašli nikakvo spominjanje fašista i primitivaca.

"Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas zato što se Dalmatinac u Zagrebu, zato što ste invalid, zato što imate siromašno dijete pa će ga izbaciti iz škole jer nije bogato. Sutra će doći po vas - danas homoseksualci, sutra vi", rekla je tada Severina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Što stoji iza tog Severininog PROTIV očito znaju – samo pravaši. Splićani su, barem pred našim mikrofonom, na njezinoj strani, a istup HSP-a nazivaju sramotnim.

Ovakve političke floskule Severina nije željela komentirati, a koncert kojeg je rasprodala u samo nekoliko dana, naravno, nije u pitanju. Iz HSP-a joj poručuju da će joj istup oprostiti ako se ispriča!

Upravo se čita

Image
PRIJAVI SE U NOVU SEZONU!

Gdje su danas pobjednici 'Superpara'? Jedni spremaju vjenčanje, drugi ljetos dobili prinovu, a treći se bacili u poljoprivredu

"Da se ona ispriča, iskrena duboka isprika, onda je to jedan znak da je uvidjela da je pogriješila", poručio je Popović iz HSP-a.

Oko 14 tisuća ljudi koji su uspjeli uhvatiti tu zlatnu splitsku ulaznicu, unatoč mini prosvjedu Hrvatske stranke prava, jedva čeka trostruki spektakl  novo otvaranje Spaladium Arene, prvi Severinin splitski koncert nakon čak 11 godina i blagdan Sv. Nikole uz trosatni tulum koji je već obišao cijelu regiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više o ovoj priči pogledajte u video prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kult mladosti

Prešle su 70, a i dalje obaraju s nogu! Poznata Zagrepčanka otkriva nam sve tajne mladolikog izgleda

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba