Play ponuda
Play ponuda
odazvali se pozivu

Splitske perjanice oplele po vladajućima!

I dok se na jednu stranu tisuće i tisuće rasipaju na luksuz, na drugoj strani nekima je i nekoliko tisuća kuna nezamisliv iznos! Znaju to i glazbenici, pa su se sve splitske perjanice odazvale pozivu na još jedan humanitarni koncert i usput dobro oplele po vladajućima!

RTL/ 21.2.2014. u 18:07
Play ponuda

U Lijepoj našoj kada institucije zakažu, mali ljudi pokažu svoju humanost. Tako splitskim estradnjacima nije bio nikakav problem sinoć skoknuti do Ploča.

Iako su mnogo puta prozivani zbog velikih honorara koje primaju za gaže, još jednom se dokazalo kako su pjevači prvi koji će dati svoj doprinos kad su u pitanju humanitarke.

"Tako da nas to čini svakako socijalno osjetljivima, a super je prilika kad nekome možeš pomoć, pa te neko pita, a ti možeš pomoć - to je rijetka prigoda", kaže pjevač GoranKaran.

"Ja znam da od cile moje karijere koliko pivam, a cili život pivam te humanitarne koncerte, ka i svi mi, al nikad ih nisam odradila toliko ka u 12. mjesec prošle godine i sad je drugi mjesec i kreće i dalje", rekla je pjevačica ZoricaKondža.

Stanje u državi nikada gore, humanitarnih akcija nikada više. Dok se s jedne strane prikuplja novac za pomoć onima kojima je to potrebno, s druge strane vladajući troše milijune na skupe automobile.

"Mislim da se to moglo malo svest na tu i tamo koji auto, ali da se toliko kupuje sad su nam dobre ceste ne trebamo sada – sad bi nam oni stari Fićo moga stić do Zagreba", dodaje pjevačica Zorica Kondža.

"Ja vozim kombi, ja vozim svoj bend, krasan jedan kombi neću vam sada reć registaraciju. Ta poruka toga šta ja vozim to je - dragi Bože ja bi radija – i sa guštom radim i vozimo se okolo svugdi po svitu. Je li triba to bit nekakvo njemačko audi auto to neka ocjene oni sami sebi ali u principu i bicikla je dobra Zagreb je prilično ravan grad", ističe Goran Karan.

"Ja to komentiram da je to jedna velika sramota i za nas kao narod i često se pitam koji su to savjetnici koji savjetuju ljude u vladi odnosno kojom zemljom ta naša vlada hoda", smatra pjevačica Zorica Andrijašević.

Više pogledajte u prilogu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vladar plesnog podija

Pogledajte kako se princ Harry 'razbacivao' na Hvaru

Play ponuda

Više s weba