Ostalo

'Sportski' život: Zapalio je čudni smotuljak pa otišao s prekrasnom djevojkom u teretanu

Wiz Khalifa vježba sa smješkom na licu, a znamo i zašto.

Tabloid.hr
21.02.2021 10:00

Reper Wiz Khalifa viđen je u Zapadnom Hollywoodu prije odlaska u privatnu teretanu.

33-godišnji reper je po izlasku iz luksuznog zelenog automobila zapalio sumnjivi smotuljak, a zatim je sa smješkom na licu krenuo na vježbanje, što i nije neki sportski život, no dobro. Kad si zvijezda, onda neka pravila očito ne vrijede.

Wiz Khalifa

(FOTO: www.profimedia.hr)

Reperu je društvo pravila i djevojka Aimee Aguilar koja je pažnju privlačila u žutom, sportskom kompletiću i krznenim šlapama, a ona je u teretanu ponijela samo sportski napitak.

Par je postao Instagram služben na Halloween 2019. godine, a Aimee je model te se o njoj ne zna previše toga, osim da je očito smirila repera koji je poznat i po vezi s modelima Winnie Harlow te Amber Rose s kojom ima sina.

Amber je s njim završila nakon bolnog prekida s Kanyeom Westom koji ju je navodno ostavio, ali i varao s Kim Kardashian koja je upravo podnijela zahtjev za razvod od njega nakon sedam godina braka i četvero djece.

Unatoč tome što ju je i Wiz navodno varao, Amber odobrava njegovu novu djevojku te za repera ima samo riječi hvale. Civilizirani prekid u Hollywoodu? Da, i to je moguće!