Ostalo

Spremni za razvod! Gisele Bundchen 'teža' je od svog supruga, čekala ga je godinama, a onda izjavila:...

Dosta je, Gisele Bundchen dozlogrdilo je gledati supruga i njegove utakmice iz svečane lože. Godimama je strpljivo to činila, a onda odlučila da mu ne može preći preko pogažene riječi

B.M.
05.10.2022 12:46

Bitka se sprema. Barem tako najavljuju američki mediji dok pišu o najnovijem razvodu na njihovoj javnoj sceni - Gisele Bundchen i Tom Brady navodno mjesecima ne žive zajedno, a posljednjih tjedana bili su u potrazi na vrhunskim odvjetnicima. Oni bi trebali osigurati sve - od dogovora za skrbništvo do podjele pozamašne bračne imovine. Navodno se već raspravlja o zajedničkom skrbništvu nad njihovo dvoje djece te se priprema podjela zajedničkih nekretnina vrijedna 26 milijuna dolara. To je tek kap u moru, budući da je Tom Brady težak 250 milijuna, a Gisele Bundchen čak 400 milijuna dolara.

Ako se promatra njihova zajednička prošlost, Brady i Bundchen neće priređivati skandale za javnost, u zajedničkom životu dugom 16 godina dosad nisu imali skandala. Ako ih je i bilo, rješavali su probleme unutar četiri zida. Oduvijek legendarna manekenka i slavni sportaš djeluju kao savršena obitelj. No, posljednjih mjeseci vidljivo je bilo da se nešto klima. Tom je najavio mirovinu, potom istu povukao, navodno je imao nervozne ispade na treninzima, a potom krajem rujna pred svojoj djecom zaigrao prvu utakmicu NFL sezone. U publici nije bilo Gisele, koja ga je dotad godinama bodrila s djecom.

Gisele Bundchen i Tom Brady

S druge strane, Gisele je početkom rujna dala intervju za Elle, i u njemu su neki njezini odgovori iz ove perspektive prilično indikativni. "Odradila sam svoje, bila tu za Toma, osjećam se ispunjeno i kao supruga i kao majka. Sada je moj red", govorila je Bundchen. Čekala je zaista da dođe njezin red, da NFL padne u drugi plan, da 45-godišnji Tom konačno ode u mirovinu i posveti se više obitelji. Bilo je to navodno obećanje kojeg je Gisele dobila, a on ispunio na svega 40 dana. Kada ju je iznevjerio, tada je Bundchen odlučila sebe staviti na prvo mjesto - no bez Bradyja u blizini.

Imao je Tom Brady sve. Predivnu, uspješnu i posvećenu suprugu - jednu od najljepših žena svijeta, usto i predivnu djecu, sjajnu karijeru, veliki uspjeh i dobar izgled. No, nije mu uspjelo zadržati je. I to je prilično tužno. Jer nema glasina o nevjerama, zlostavljanjima, ružnim ispadima... Tek o puknuću odnosa za kojeg je većina Amerikanaca mislila da nikada neće prestati. Tom Brady ima status božanstva i činjenica da bi ga supruga mogla napustiti jer nije održao svoju riječ njima je nevjerojatna. No, u njihovom braku Gisele je financijski nadmoćna, legenda je modnog svijeta, ima odlične poslovne odluke.

Gisele Bundchen i Tom Brady

Sve to stavila je na više od godinu dana sa strane, podržavala njegovu strast, navijala iz lože i čekala mirovinu. No, onda je odlučila da je dosta. Poslala je Gisele tim poruku nizu žena koje žrtvuju neke svoje ideje i snove za obitelj. "Sada je moj red", rekla je u intervjuu i to je zaista mislila. Ako će željeti spasiti brak, Brady će ovoga puta morati to učiniti sam - i osmisliti neku novu strategiju.

Gisele i Brady oduvijek su oličenje idealnog para. Upoznali su se 2006. godine na spoju naslijepo. Kliknuli su i ušli u ljubavnu vezu, unatoč činjenici da je on tada čekao dijete s Bridget Moynahan. Voditeljica je početkom 2007. obavijestila Bradyja da je trudna, naime, zatrudnjela je malo prije negoli su prekinuli. Bio je tada Tom u začecima ljubavi s manekenkom, koja je odlučila ostati i biti mu podrška tijekom njegovog slatkog iščekivanja s drugom ženom. Postala je potom i savršena pomajka, a činilo se da nakon takve početničke sloge i snage - nema onoga što Tom i Gisele ne bi mogli prebroditi.