Ostalo

Srbija će ostati uskraćena za jednu od najpoznatijih srpskih starleta: Soraja seli u Monaco

Jesu li za ovu odluku krive nove sljedbenice, koje uzimaju sve više prostora u medijima, ili je Soraja isprobala sve što joj Beograd i Srbija nude - ne zna se

vijesti.hr
28.01.2016 09:19

Srbija će uskoro definitivno biti uskraćena za jednu od najpoznatijih srpskih starleta jer, kako Kurir Stars saznaje, Soraja Vučelić je nedavno završila svu papirologiju za selidbu u Monaco.

Jesu li za ovu odluku krive nove sljedbenice, koje uzimaju sve više prostora u medijima, ili je Soraja isprobala sve što joj Beograd i Srbija nude - ne zna se.

No, voditeljica kviza 'Kolo sreće' požalila se prijateljima da na proljeće odlazi jer ne može više trpjeti muku i smještanja raznihafera u kojima navodno nije ni sudjelovala.

"Soraja je odluku o selidbi donijela nakon što su joj zapalili džip u Crnoj Gori jer joj je ta afera izazvala mnogo problema i na poslu, ali najviše u obitelji. Otac joj se razbolio, a teta joj je doživjela infarkt! Možda bi i ranije otišla, ali potpisala je ugovor za kviz 'Kolo sreće', snimanja traju do travnja, nakon čega odlazi", otkrio je izvor Kurira dodavši da je Soraja odlučila preseliti ni manje ni više - nego u kneževinu Monaco!

"Iskreno, u Srbiji mi se sve smučilo! Odlazak u inozemstvo svakako sam imala u planu, samo je bilo pitanje vremena, ali o detaljima ćemo drugom prilikom", rekla je Soraja za Kurir .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.