Play ponuda
Play ponuda
kendall iskreno o svom ocu

'Srce mi je stalo kad sam prvi put vidjela Caitlyn odjevenu u žensku odjeću'

Kendall Jenner progovorila je o svom ocu i kako se nosila s njegovom odlukom da postane žena

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 19.4.2017. u 15:16
Play ponuda

Kendall Jenner ispričala je kako je po kući pronalazila tragove poput perika i lakova za nokte prije nego je njen otac Bruce obznanio obitelji da planira tranziciju u ženu. 

"To je izgledalo kao istraga. Pronalazile bi takve stvari i mislile kako to nije normalno. Na trenutak bi pomislile da vara mamu, ali onda bi odmah shvatile da to nije u pitanju", rekla je Kendall u razgovoru za Harper's Bazaar. 

A onda je jedne noći došla u kuhinju po čašu vode i vidjela oca odjevenog u žensku odjeću. 

"Srce mi je stalo. Tako se ona oblačila, u četiri ujutro, dok bi mi spavale", kaže Kendall i dodaje da je više-manje znala što se događa s Caitlyn kada je ona odlučila sjesti i reći im sve. 

"Kada nam je rekla da to stvarno planira učiniti, bilo je to vrlo emotivnih nekoliko mjeseci. A ja kada bi razgovarala o tome, uvijek sam plakala jer sam tugovala za nekime... ti u tom trenutku gubiš nekoga. Ta osoba je još uvijek ovdje, ali fizički ga gubiš. S tatom sam odrasla i odgojio me. Trebaš se tome prilagoditi. A onda počneš shvaćati da je ta osoba još uvijek živa i još uvijek je tu, uz tebe. Shvatila sam da trebam biti zahvalna što još uvijek imam svog tatu. I onda ti postane normalno i ok si s tim", iskreno je rekla Kendall. 

I dan danas ima dobar odnos s ocem i zajedno uživaju u nekim zajedničkim hobijima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Imamo posebnu vezu. Ona je jako slična meni. Vrijedna, bavi se sportom, voli automobile... I jako sam ponosna na nju", zaključila je Caitlyn. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba