Ostalo

Srpska manekenka koju su povezivali s Antom Rebićem i Karleušinim suprugom: 'Sama sam, treba mi ljubavi'

Jedna od najuspješnijih balkanskih manekenki otkrila je kakve kvalitete treba imati njezin budući dečko

Tabloid.hr
02.04.2019 16:05

Nogometaš Ante Rebić trenutno je jedanod najpoželjnijih neženja u regiji, a za njega se navodno zainteresirala i najuspješnija srpska manekenka Sofija Milošević .

Sofija je navodno samo zbog našeg nogometnog reprezentativca unajmila sobu u jednom beogradskom hotelu u kojem je on odsjedao.

Portal expresstabloid.ba prije nekoliko je tjedana pisao da je manekenka išla toliko daleko da je stalno sjedila u predvorju hotela i pritom se izazovno odjevala samo da ju nogometaš uoči. Kada se to dogodilo, pozvao ju je na ručak, a nedugo nakon susreta su se i zapratili na Instagramu.

Navodno su razmijenili i brojeve mobitela, ali se zbog komentara kolega nogometaša Ante nije htio upuštati u dublji odnos sa Sofijom.

Srpska manekenka je u razgovoru za Blic otkrila da je trenutno sama.''Evo, već sam sedammjeseci sama, tako da mi treba ljubavi'', rekla je Sofija koja je prošle godine prekinula trogodišnju vezu s nogometašem Ademom Ljajićem .

Prije njega ljubila je srpskog tenisača Viktora Troickog , posinka Lepe Brene FIlipa Živojinovića i vaterpolista Vanju Udovičića . Početkom godine spajali su i s Duškom Tošićem , suprugom Jelene Karleuše koja se baš tada nalazila usred seks skandala s Ognjenom Vranješom.

Sofija je za Blic otkrila i kakav mora biti njezin dečko: "Ne volim neiskrenost i čim vidim da mi netko petlja, to je ogroman minus kod mene. Dakle, netko tko je dobar i pažljiv i tko će mi pružiti ljubav."