Ostalo

Srpska predstavnica na Eurosongu progovorila o seks-skandalu: 'On stvarno nije moj tip... Pogledajte mog...

Sanja Vučić iz grupe Hurricane komentirala je seks-skandal koji se navodno dogodio 2016. godine na Euroviziji.

Tabloid.hr
04.03.2020 09:24

O ženskoj grupi Hurricane koja će predstavljati susjednu Srbiju na ovogodišnjoj Eurovizijidoslovno se ne prestaje pisati.

Riječ je o tri ljepotice, Ivani Nikolić, Kseniji Knežević i Sanji Vučić , koje će se u Rotterdamu predstaviti s pjesmom "Hasta la vista" . Ipak, djevojke nisu nepoznate stranim medijima, jer paralelno s onom balkanskom, grade i inozemnu karijeru. Preciznije, Hurricane su prvo i počele s pjesmama na engleskom, a tek onda na materinjem jeziku.

A jedna od članica, Sanja Vučić , već ima iskustva na najpoznatijem glazbenom natjecanju na svijetu, no njezin je nastup 2016. godine ostao u sjeni seks-skandala. Naime, britanski The Sun raspisao se kako je tada Sanja pokušala zavesti njihovog predstavnika Joa Woolforda otvoreno ga pozvavši u svoju hotelsku sobu na druženje.

Obzirom da se Sanja ove godine vraća na istu pozornicu, ne čudi da su mediji podsjetili čitatelje na tu priču, zbog koje se na kraju oglasila i ona sama za srpski Kurir .

"On stvarno nije moj tip... Pogledajte mog dečka i usporedite ga sa Joeom, to nije to. Mi smo se družili tamo, provodili smo vrijeme zajedno, ne samo on i ja, imao je on i kolegu... Ja sam takva, druželjubiva", započela je Sanja, a zatim i zaključila. "Joe ima baby face, ne sviđaju mi se takvi muškarci."

Tamnokosa ljepotica ne skriva svog dečka koji je očito zaluđen tetovažama i fitnessom.Ipak, pažljivodozira dijeljenje njihovih intimnih trenutaka na društvenim profilima na kojima ju prati više od 127 tisuća obožavatelja koje redovito časti svojim atraktivnim fotografijama.