Ostalo

Srpska reality zvijezda borila se za život: Tko je problematična Miljana kojoj je glavni hobi opsjedanje...

Evo tko je srpska reality zvijezda Miljana Kulić za čiji su se život liječnici danima borili

T.M.
03.08.2022 12:45

Jedna od najvećih zvijezda u povijesti srpskih reality emisija, 28-godišnja Miljana Kulić prije dva dana ''stavljena'' je u induciranu komu nakon što joj se zbog operacije smanjenja želuca pogoršalo zdravstveno stanje. Prije nešto manje od dva tjedna operirana je u Turskoj, a do prije nekoliko sati liječnici su joj se borili za život. Trenutno je, prema pisanju srpskih medija, stabilno!

''Za sve su krivi liječnici u Turskoj, oni su joj oštetili slezenu prilikom operacije. Miljana je u subotu imala jake bolove zbog čega je hitno primljena u bolnicu. Liječnici su nam rekli da joj je pukla slezena te su je odmah u subotu i operirali. Izgubila je dvije i pol litre krvi. Operacija je trajala satima'', komentirao je za srpske medije prije dva dana Miljanin otac Siniša pa dodao:

''Došlo je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi. Poslije operacije stavljena je u induciranu komu, iz koje se probudila u nedjelju ujutro. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i nije svjesna što se događa'', dodao je Siniša.

Inače, Miljana Kulić, vjerovali ili ne, postala je poznata zbog opsjedanja javnih osoba, prvenstveno glazbenika iz srpskog glazbenog showa ''Zvezde grande'' te je svojedobno dobila nadimak ''Gonič''. Ubrzo je dobila i prvi poziv za reality show te je prije sedam godina postala jedan od najpoznatijih natjecatelja kontroverznog showa ''Parovi''.

Srpski mediji pisali su kako je Miljana i prije nego što je postala poznata često radila probleme u društvu, a u srednjoj školi je navodno prijetila da će se ubiti ako joj profesor ne zaključi ocjenu koju je htjela. Još u tinejdžerskim danima postala je opsjednuta s glazbenicima, a prvi na popisu muškaraca koje je opsjedala našao se glazbenik Dušan Svilar, potom Michel Gvozdenović, Slobodan Vasić, Darko Lazić i brojni drugi. Većina ju je svojedobno i prijavila na policiju te su pokrenuli kazneni postupak.

Navodno joj je u tom periodu dijagnosticiran opsesivno-kompulzivni poremećaj, a sud je potom donio odluku zbog koje je završila na liječenju na psihijatriji. U showu ''Parovi'' zapamćena je kao jedna od najproblematičnijih natjecateljica, često se tukla s ostalim reality zvijezdama, a ispred kamera je čak i zatrudnjela.


Otac njezinog djeteta je Ivan Marinković, ali ga nikada nije priznao pa sin Željko nosi njezino prezime. Vjerovali ili ne, Miljana je u show ''Zadruga'' ušla s tromjesečnim djetetom koji je živio s njom više od pola godine na luksuznom imanju u Šimanovcima. Neki su tada čak pokrenuli i peticiju komentirajući kako maloljetnom djetetu nije mjesto u realityju. Također, Miljana je danas jedna od najplaćenijih reality zvijezda, a navodno mjesečno ispred kamera zaradi oko 10.000 eura.