Ostalo

Srpski glumac izazvao sudar pa pobjegao s mjesta nesreće? 'Rekao sam vozaču da idem nahraniti mačke'

Trifunović je nakon nesreće tvitao da je otišao na policiju, napisao izvještaj te otkrio da nije bio pod utjecajem alkohola

Tabloid.hr
14.01.2020 14:26

Srpski mediji pišu da je glumac Sergej Trifunović sinoć izazvao prometnu nesreću u Beogradu kada se zabio u gradski autobuste da je nakon toga pobjegao s mjesta nesreće.

Kako pišu Novosti , sve se odvilo na Bulevaru Mihajla Pupina oko 20:55 sati kada je Trifunović automobilom prešao u zaustavnu traku i udario u stražnji lijevi dio autobusa.

"Vozač autobusa je došao do zadnjeg dijela i odmah je prepoznao Trifunovića. Rekao mu je da bi trebalo da sačekaju policiju, ali je on rekao da za tim nema potrebe, sjeo u automobil i otišao s lica mjesta u smjeru Brankovog mosta", rekao je svjedok za Novosti .

Srećom, u nesreći nitko nije ozlijeđen, a nakon što su se mediji raspisali o svemu, glumac se oglasio na Twitteru i napisao da je otišao doma otvoriti vrata majstorima i nahraniti mačke.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Zakačio sam autobus, sebi sjeb**vrata. Njemu sam ogulio malo farbe jer je jakkao autobus. Rekao sam vozaču da idem otključati majstorima vrata i nahraniti mačke pa se vraćam jer policiji sigurno treba pola sata da dođe. Nisam parkirao u garaži već ispred da bih sve brže obavio. Kad sam izašao, policija je vjerojatno došla i već pokupila auto. Molim nadležne organe da me zovu na mobitel jer ne znam gdje trebam otići, prijaviti se i riješiti problem. Jezivo je tabloidna priča da sam 'pobjegao s mjesta' Hvala na razumijevanju", napisao je Trifunović.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ubrzo nakon toga tvitao je da je otišao na policiju, napisao izvještaj te otkrio da nije bio pod utjecajem alkohola.