Ostalo

Srpski reper spasio unesrećenu djevojku: 'Trenutak u kojem sam zaustavio nastup i iz publike spasio...

Ovo nije prvi put da je Voyage poput pravog junaka spasio unesrećenu djevojku

L.K.
16.04.2022 09:00

Mladi srpski reper Mihajlo Veruović , poznatiji kao Voyage , zadivio je gestom na vlastitom koncertu. Iako ima tek 20 godina, pokazao je da je puno zreliji, pogotovo u kriznim situacijama baš kao što je bila ova. Naime, za vrijeme nastupa je primijetio unesrećenu djevojku u publici.

Reper ruši rekorde na YouTubeu kada su u pitanju brojevi pregleda njegovih pjesama, ali isto tako kada treba nastupiti na koncertu, klubovi su itekakopopunjeni. Ponekad se u takvoj gužvi jedva nađe mjesta za progurati se i izaći iz te gomile, a svaki udah zraka je predragocjen. Ipak, nije to ništa za mlade koji čak i uživaju u tako uzavrelim atmosferama.

Upravo tako je bilo i na jednom od njegovih nedavnih nastupa kada je u toj prevelikoj gužvi jedna djevojka iz publike izgubila svijest, ali srećom - Voyage je pravovremeno reagirao i spasio djevojku od još gore sudbine koju je mogla doživjeti u takvom stampedu. Kada ju je Mihajlo podigao na pozornicu, predao ju je jednom od zaštitara koji su se za nju pobrinuli.

''Trenutak gdje sam zaustavio nastup i iz publike izvukao onesviještenu djevojku. Ljudi, molim vas, pazite se, pogotovo u ovako velikim gužvama'', napisao je Voyage preko videa na kojem se vidi kakospašava djevojku.

Voyage

(FOTO: Instagram)

Sreća u nesreći je ta da Voyageu ovo nije prvi put da je spasio unesrećenu djevojku. Već je jednom prilikom spasio jednu koja je htjela počiniti suicid, ali tada joj je pomogao s prijateljem.

Pročitajte još
Život kao iz filma! Voyage ima tek 20, u regiji obara čak i Adele, a iza sebe ima tešku priču svog oca

''Nikola i ja smo zajedno vozili bicikl na Brankovom mostu, išli smo do grada. Vidjeli smo djevojku da je prešla ogradu. U momentu kada se nama činilo da smo dovoljno blizu samo smo skočili s bicikala i uhvatili je oko grudi i gornjeg dijela tijela. Između nas je bila ograda Brankovog mosta. Čvrsto smo je držali na ivici kako se ne bi bacila. Generalno, mi smo pričali s njom. Smirivali smo je i govorili joj da nije sama i da kroz štogod da prolazi može pričati s nama ako treba i cijelu noć i dan. Rekli smo joj da u nama može vidjeti saveznike i prijatelje. Morali smo je držati dok nije došla policija i hitna pomoć'', izjavio je Mihajlo Veruović tada za Kurir.

Podsjećamo kako je mladi Voyage popularni reper i to na regionalnoj razini, ako je suditi prema pregledima njegovih pjesama na popularnoj platformi. U fokusu medija je bio za vrijeme ljubavne vezes poznatom pjevačicom Anđelom Ignjatović , poznatom i kao Breskvica , s kojom jesnimio i neke od apsolutnih hitova.