Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Veliki požar zahvatio stan

Srpski voditelj ostao bez krova nad glavom, a sada kolege mole za pomoć

Sada se, kao što je voditelj i potvrdio, pokreće humanitarna akcija u kojoj novinari diljem Srbije pozivaju javnost da financijski pomogne mladiću koji je preko noći ostao bez svog doma

Image
Foto: grand televizija
RTL.HR/ 21.4.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije nekoliko dana srpski novinar i voditelji Živojin Žika Krstić ostao je bez krova nad glavom nakon što je u velikom požaru izgorio njegov stan. Sreća u nesreći je ta što voditelj u tom trenutku nije bio u svom domu, ali sve ono što je desetljećima gradio nestalo je u samo nekoliko minuta. 

''Do trenutka dok nisam ušao u stan dobro sam se držao, ali kada sam shvatio da ništa nije ostala od onog što sam desetljećima stvarao, shvatio sam da je sve uzaludno. Jedino što sam tražio u stanu je mačka. Krenuo sam od nule - nastavit ću od nule. Mnogo ljudi mi je ponudilo pomoć i moram se zahvaliti kolegama iz brojnih redakcija", rekao je voditelj u emisiji "Grand Magazin". 

Kasnije je otkrio da je policija potvrdila da je uzrok požara bio kvar na plinskom hladnjaku, a nažalost, vatra je toliko zahvatila prostorije u stanu da vatrogasci nisu uspjeli spasiti njegove osobne stvari. 

Sada se, kao što je voditelj i potvrdio, pokreće humanitarna akcija u kojoj novinari diljem Srbije pozivaju javnost da financijski pomogne mladiću koji je preko noći ostao bez svog doma. 

“Kao njegov, prvenstveno prijatelj, molim sve ljude s estrade da Žiki financijski pomognu. Nemojte pisati - 'Javi ako nešto trebaš', treba, naravno, novac jer je dečko ostao bez ičega. Žika je zahvalan svima koji su odmah reagirala, ali moramo nastaviti s akcijom jer je šteta jako velika", rekao je Žikin kolega. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pukla ljubav

Razvodi se legendarni bosanski nogometaš nakon 28 godina ljubavi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba