Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
rat se nastavlja

Stanija: 'Ja imam posao i radni staž, a tko je Soraja i otkud njoj novac za krpice i stan?'

Podsjetimo, Stanija je Soraju tužila zbog povrede časti i ugleda, izazvanih tvrdnjama da je Dobrojevićeva nepoznatog Matiju oralno zadovoljavala u toaletu

Image

Stanija i Soraja

Foto: Instagram
RTL/ 28.4.2015. u 9:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon suđenja po tužbi koju je podnijela protiv Soraje Vučelić, Stanija Dobrojević objavila je otvoreno pismo kojim je žestoko uzvratila Soraji i između ostalog optužila je da koristi njeno ime kako bi dobila medijsku pažnju, piše Kurir. 

Podsjetimo, Stanija je Soraju tužila zbog povrede časti i ugleda, izazvanih tvrdnjama da je Dobrojevićeva nepoznatog Matiju oralno zadovoljavala u toaletu.

“Iskreno da vam kazem, pomalo sam razočarana u sud i počinjem sumnjati u pravdu u našoj zemlji. Nekako su mi tužba i sud bile nada da mogu obraniti svoju ugled i čast, međutim sada vidim koliko je sve to kao borba sa vjetrenjačama. Vjerujte mi da sam čak razmisljala da povučem tužbu jer me je sramota koga i sa kim se tužim. Tko je uopće Soraja Vučelić i čime se ona bavi? Gdje je to ona radila, jel ima i jedan dan radnog staža? Odakle njoj za život, auto, krpice, stanarinu za stan u Beogradu? To vam sve govori o njoj, čime se bavi i kako dolazi do novca. Za razliku od nje ja imam posao, zaradu, ide mi radni staž u Americi, imam privatni biznis, a i najangažiranija sam djevojka u Srbiji. A vi mi recite odakle njoj?

Imam svoje dostojanstvo, ali sam i veliki čovjek, jedno privatno 'oprosti' moglo je okončati ovu čitavu aferu i cirkus, međutim pošto dotična i dalje tvrdi kako čvrsto stoji iza svojih riječi, a zna i sama da sve laže, to najviše govori o njoj. Jer i ja sam davno mogla izjaviti da mi je isti taj Matija tu noć na otvaranju restorana vraćajući se iz toaleta rekao da ga je upravo oralno zadovoljavala Soraja Vučelic i da je vodi u hotel nakon čega su zaista zajedno otišli pred zoru (i vi ste mi svjedoci za to!)…ili da izjavim kako me zovu poznanici i prijatelji i kažu da provjereno znaju likove koji su je iznajmljivali za 300 do 500 evra, pa mi nikada nije palo na pamet da izjavim tako nešto za novine, jer to nije moj stil. I sada sam sigurna da je dotična sve ovo izazvala samo iz jednog jedinog razloga, a to je da dobije medijsku pažnju preko mog imena što govori i činjenica da je ona ta koja je pozvala sve medije na suđenje. Uskoro se vraćam u Ameriku, a njoj ostavljam da se dalje kreće po sudovima ne bi li dokazala svoje laži da li je Stanija Dobrojević ili nije nekoga oralno zadovoljavala po toaletima. Ja zaista nemam vremena za takve gluposti”, napisala je Stanija u komentaru.

Starleta je napomenula kako će eventualni novac koji će dobiti od suđenja uplatiti u humanitarne svrhe. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
obiteljska borba

Znate li za 'prokletstvo Grimaldijevih'? Je li u njemu odgovor na sve nevolje koje su se dogodile princezi Charlene?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba