Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'NAJBOLJI SU IGRAČI PARTIZANA'

Starleta o odnosu sa srpskim nogometašima

Kao najbolje je istaknula nogometaše Partizana, a prvi u njenom srcu bio je Nemanja Tomić, također nogometaš Partizana s kojim je bila dugo u vezi.

Image
Foto: Facebook
RTL/ 6.7.2012. u 12:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Srpska starleta Nada Blondi Đukić odlučila je otkriti koji su to sve nogometaši navaljivali na nju i udvarali joj se.

Kao najbolje je istaknula nogometaše Partizana, a prvi u njenom srcu bio je NemanjaTomić, također nogometaš Partizana s kojim je bila dugo u vezi.

Dodala je kako on nije bio jedini koji je navaljivao na nju iz redova Partizana.

"Spisak je dugačak,ali najdosadniji je bio Adija, koji mi je s priprema u Gani stalno slao SMS-ove. Jako korektan je Stefan Babović, a u 'igru' su ušli i Babić, Ivanov i Smiljanić, koji doduše nije moj tip... Golman Stojković je miljenik žena, ali s njim nisam bila. Vrlo često svi ti dečki imaju djevojke, ali im nešto nedostaje u vezi kad žele biti sa mnom. Bilo je frke i s njihovim djevojkama... Ali, to ja lako riješim. Naravno, svi oni se natječu i vrlo im je stalo tko će biti sa mnom. Ne štede novac, poklone, obećanja i moram priznati da to uglavnom nisu prazne priče", izjavila je ova rasna plavuša za portal sport26.

Otkrila je i kako je dobila fenomenalnu ponudu od jednog srpskog reprezentativca, a osim nogometaša, imala je iskustva i s košarkašima i tenisačima, no ta nisu tako slavno završila.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
MISS SERIJE 'SULEJMAN'

Izbor najljepše: Hurem jedva pobijedila Mahidevran!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba