Ostalo

Stigli nalazi obdukcije glumca Michaela K. Williamsa: Presudila mu smrtonosna doza nekoliko narkotika

Nalazi obdukcije potvrdili: Michael K. Williams umro je zbog slučajnog predoziranja

Tabloid.hr
25.09.2021 12:30

Američki glumac Michael K. Williams je u 55. godini životapronađen je mrtav u stanu6. rujna 2021. godine. Od samog početka nagađalo se kako je uzroksmrti bilo predoziranje, jer je nedaleko od tijela pronađen pribor za konzuumacija droga. Sada su stigli i rezultati obdukcije.

U dnevnom boravku stana pronašao ga je nećak. Williams je ležao bez svijesti, apresudila mu je smrtonosna doza kombinacije heroina, kokaina, p-fluorofentanila i fentanila, piše Daily Mail .

Iz Ureda mrtvozornikaa u New Yorku glumčevasmrt je proglašena "'slučajnom".

Pročitajte još
Nećak Michaela Williamsa, glumca koji se navodno predozirao u stanu: 'Imao je svoje male demone i borio...

Te kobne noći vratar je pozvao Hitnu pomoć i rekao im da je Williams hladan te da 'ne reagira'. Nažalost, liječnici mu nisu uspjeli pomoći i glumac je proglašen mrtvim u 14:12 sati.

Podsjećamo kako seproslavio ulogama u serijama 'Žica', 'Motherless Brooklyn','When They See Us', i'Boardwalk Empire'. Nominiran je i za nagradu Emmy za sporednu ulogu u seriji 'Lovecraft Country'.

Godinama je otvoreno govorio o problemu s drogom, čak i tijekom snimanja serije 'Žica'. Navodno se tadatoliko uživio u ulogu zbog čega je imao problema u privatnom životu.