Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
EKSKLUZIVNI KONCERT

Sting će u jednoj noći dobiti 3 milijuna kuna

Stingov koncert na rođendanu ruskog milijardera koštat će 400.000 eura. Za unajmljivanje plaže turist će općinskoj tvrtki Arzachena, koja upravlja ljetovalištem Billionnaire Beach u Capriccioliju, platiti 30.000 eura.

Image
Z.H./Hina/ 11.8.2012. u 15:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ruski tajkun potrošit će polovicom kolovoza 1,5 milijuna eura za proslavu svoga rođendana na Sardiniji gdje je rezervirao plažu za luksuznu večeru i ekskluzivni koncert Stinga, objavio je u subotu list Unione Sarda.

Samo Stingov koncert koštat će 400.000 eura (3 milijuna kuna), po listu, koji nije objavio ime ruskog milijardera. Za unajmljivanje plaže turist će općinskoj tvrtki Arzachena, koja upravlja ljetovalištem Billionnaire Beach u Capriccioliju, platiti 30.000 eura.

Na plaži će biti postavljen golem šator od 25 metara i umjetne fontane, šampanjac će teći u potocima, a na jelovniku biti kavijar i jastozi. Gotovo 200 uzvanika za tu proslavu, koja će se održati 18. kolovoza, već je počelo pristizati luksuznim jahtama i privatnim zrakoplovima u susjedna mjesta.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
uživa u miru

Zvijezda serije 'Ubice mog oca' godinu i pol dana skrivao da je postao otac: 'Mama je divna žena, ne bavi se javnim poslom'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba