Ostalo

Stiže pojačanje! U Južnom vjetru glumit će William Baldwin, a pregovaraju i s Monicom Bellucci!

Glumac Miloš Bikovć i redatelj Miloš Avramović na društvenim mrežama objavili su da će u drugoj sezoni 'Južnog vjetra' glumiti američki glumac William Baldwin.

A.S.
23.11.2021 10:00

Snimanje druge sezone popularne serije " Južni vjetar" upravo je u tijeku, a redatelj Miloš Avramović i glavni glumac Miloš Biković otkrili su kako u novoj sezoni stiže pojačanje.

Naime, prije svega nekoliko dana stigla je službena potvrda da će se ekipi "Južnog vjetra" pridružiti holivudski glumac Michael Madsen , a sada su podijelili informaciju da će u novoj sezoni glumiti i William Baldwin .

William Baldwin

(Foto: Instagram/Story)

"Službeno! Serija Južni vjetar - Sezona 2", napisao je Milos Avramovic u objavi na Instagramu i podijelio fotografiju na kojoj se nalaze Michael Madsen i William Baldwin.

Istu je fotografiju na Instagram priči i Twitteru podijelio i glumac Miloš Biković.

"Izuzetno mi je drago što će William Baldwin i Michael Madsen biti dio serije Južni vjetar. Ovo je prvi put poslije mnogo godina da tako velike i poznate holivudske zvijezde sudjeluju u nekom srpskom projektu. Suradnja s njima je prvi korak u tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svjetske zvijezde", rekao je Avramović za Klix.ba .

U razgovoru je otkrio da će ova dva glumca biti američki agenti.

"Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da u Srbiju dođu na proljeće ili početkom ljeta i cijelo vrijeme snimaju ovdje, najviše u Beogradu. William i Michael su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti dio naše ekipe", istaknuo je redatelj.

Avramović je također otkrio da su pregovori s Monicom Belluci u tijeku i da bi, ako sve prođe u redu, i popularna glumica trebala potpisati ugovor.

"S Monicom pregovaramo i bilo bi super da i ona bude dio tima. Mnogo se toga mora uskladiti, poput termina našeg snimanja i njezinih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji", objasnio je.

Seriju ifilm'Južni vetar' možete gledati na PLAY Premiumu .