Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nakon suđenja

Što će biti s karijerama Johnnyja Deppa i Amber Heard? 'Njemu se uloge vraćaju, a ona bi mogla izgubiti i ovo malo što ima'

Epilog suđenja između Amber Heard i Johnnyja Deppa sada je već svima poznat. No, što im slijedi? Za RTL.hr analizirala je to urednica RTL Exkluziva, Eta Kočić

Image
Foto: Profimedia
Barbara Marinović/ 2.6.2022. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Suđenje između Johnnyja Deppa i Amber Heard jedno je od najpraćenijih svih vremena. Epilog je već svima poznat, Amber je izgubila u tužbi koju je zbog klevete protiv nje podigao Depp, a on je, koliko toliko, očistio svoje ime. Barem u smislu da je zlostavljač. Dužna mu je isplatiti 15 milijuna dolara, iako to nije ni mali dio iznosa kojeg je Depp izgubio nakon što je Amber javno iznijela informacije o obiteljskom nasilju, a potom mu poslovni partneri počeli otkazivati suradnju. No, što će biti s njima sada, kada je sve završeno? Kako će 'suđenje stoljeća' utjecati na karijere Deppa i Amber Heard? Postavili smo to pitanje urednici RTL Exkluziva, Eti Kočić.

"Skandal s Deppom i Amber izbio je nedugo nakon što je holivudski producent Harvey Weinstein osuđen za zlostavljanje glumica. Heard je zapravo u idealno vrijeme krenula s tužbama protiv Deppa jer je Hollywood još bio pod utjecajem priča koje su se vezivale uz Weinsteina. No, jedno je priča, a drugo dokazi. Protiv osramoćenog producenta glumice su bile složne, no u slučaju Depp vs. Heard Amber je bila sama. U prilogu joj nisu išli ni dokazi predstavljeni na sudu jer je svaka priča imala neku rupu, nelogičnost, odmoglo joj je i ponašanje na suđenju, nije djelovala iskreno. Ne možemo tvrditi ni da je Depp svetac, ali njezin tim nije uspio dokazati da je on napravio ono za što ga je Heard optužila".

Image
potresena glumica

Na rubu suza! Amber Heard potištena napustila sudnicu

Fotogalerija
Image
potresena glumica

Na rubu suza! Amber Heard potištena napustila sudnicu

Fotogalerija

Depp se nakon presude, čini se, može radovati nekim novim uspjesima. Kočić smatra da će se nakon povoljnog ishoda na sudu, Depp vratiti kao feniks iz pepela. "Njegova karijera već je bila krenula prema dnu, no čini se da će iz ovoga izaći kao feniks iz pepela. Uloge se otvaraju, sponzori se vraćaju, bivše ljubavi ga podržavaju, dok bi Heard mogla izgubiti i ovo malo što je imala. Prije svega ovoga nije bila A lista glumica, a teško da će to postati nakon ovoga".

Vrijeme će pokazati, zaključuje urednica Eta Kočić, kolika je Amber Heard zapravo zvijezda i koliko će joj uopće nauditi 'cancel kultura'. "Cancel kultura prilično je diskutabilna i isključiva, a hoće li Amber Heard biti žrtvom iste, vrijeme će pokazati. Pitanje je kolika je ona zvijezda i je li preko svojih ljubavnih veza zapravo dobila šansu u Hollywoodu. Vrijeme će dati odgovor na ta pitanja", zaključila je Eta Kočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OBOŽAVATELJI DOŠLI NA SVOJE

Nives Celzijus se skinula za Playboy!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba